Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chcete se zbavit celulitidy a pomerančové kůže?

Zbavte se celulitidy jednou provždy!
24. září 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Vyzkoušejte skvělou novinku Lázní Mšené v lázeňských službách balíček procedur s názvem PRYČ S CELULITIDOU!

Dopřejte si chvíle pohody a odpočinku, relaxaci pro Vaše tělo i mysl. Jedinečně sestavený balíček lázeňských procedur můžete absolvovat během jediného dne. Pečlivě vybrané lázeňské procedury napomáhají k odbourávání projevů celulitidy a pomerančové kůže, zároveň pokožku hydratují. Všechny procedury a v nich obsažené aktivní látky podporují prokrvení pokožky a odbourávání podkožního tuku na problémových partiích. Břečťanový zábal a olejová vinná koupel zároveň velice příjemně voní a navozují příjemnou relaxační atmosféru.

Autor: archiv Lázní Mšené

Lázeňský balíček PRYČ S CELULITIDOU obsahuje:

Manuální lymfodrenáž

Břečťanový zábal dolních končetin

Vinná anticelulitidová koupel

Balíček můžete zakoupit za akční cenu 1.100,- Kč

Malebné Lázně Mšené se nacházejí nedaleko měst Roudnice nad Labem a Budyně nad Ohří, a to pouhých 45 km od Prahy. V sedmi rekonstruovaných lázeňských pavilonech naleznete kompletní služby pro vaše zdraví. „V našich lázních si odpočinou a zdraví utuží nejen klienti zdravotních pojišťoven, ale na své si přijdou i nároční klienti samoplátci, kteří naleznou příjemný balneo provoz, prostory wellness i další doplňkové služby moderní doby.

Během týdenních pobytů (Týdenní léčebný pobyt, Léčebný program 50+, Antistresový pobyt, Týden krásy nebo při Víkendu splněných přání, slatinném víkendu či víkendu pro seniory zde můžete pečovat nejen o Vaše tělo, ale i duši.

Autor: fotobanka imagio.cz

Zaujali Vás Lázně Mšené, chcete vědět více o jejích službách, lázeňských procedurách nebo pobytech?

Hledejte na www.msene.cz a přijeďte do Oázy klidu a pohody nedaleko Prahy, tedy do Lázní Mšené.

Autor: archiv Lázní Mšené