Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Když venku řádí pyly, zapněte čističku vzduchu

Na jaře venku řádí mnoho pylů, chraňte se!
10. dubna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Jakmile máme za sebou období smogu a inverzí, objeví se nová hrozba – pylová alergie. S pylem totiž nepřicházíme do styku pouze venku na zahradě. Snadno si ho doneseme domů na botách či oblečení nebo ho pustíme do bytu otevřeným oknem, když větráme. V tomto období znamená pro alergika obrovskou úlevu čistička vzduchu, která mu pomůže zmírnit dýchací potíže.

Čistička se hodí do domácností, ale také kanceláří nebo např. mateřských školek. Rozhodující je vždy hlavně výkon čističky a velikost prostoru, pro který ji pořizujeme. Kromě zmíněných pylů nás dokáže zbavit všudypřítomného prachu, plísní, cigaretového kouře nebo výkalů roztočů. Nebojte se, užijete ji i v zimě, kdy je užitečná jako prevence před nemocemi díky likvidaci virů a bakterií.

Autor: www.hogner.cz

Pokud se obáváte, že čistička vzduchu je záležitostí pouze pro majetné, tak s tím si už hlavu nelámejte! Dříve se asi běžně stávalo, že zakoupená čistička vzduchu zůstala stát nehnutě v koutě, protože její majitel po čase přišel na to, že výměnné filtry jsou příliš drahé, a přestal ji používat. Dnes se ale jedná o cenově dostupné přístroje.

Čističku vzduchu Ionic-CARE Triton X6 pořídíte za příznivou cenu 3.333,- Kč. S dalšími výdaji si nemusíte dělat starosti, protože tato čistička už nepotřebuje žádné výměnné filtry ani investice. Pracuje totiž na principu elektronového větru, kde nečistoty ulpívají na omyvatelném elektrostatickém filtru. Díky tomu, že nemá ventilátor, je absolutně tichá. Takže se nemusíte obávat, že byste se díky hluku v noci nevyspali. Je určená pro prostory o velikosti do 75 m2 a má spotřebu max. 15 W.

Objednat ji můžete na www.ionic-care.cz.

Autor: www.hogner.cz