Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Příroda uzdravuje: Zkuste hlívu ústřičnou s rakytníkovým olejem

31. října 2011 | 00:00

Lékařské výzkumy v různých zemích a kulturách mají jedno společné: potvrzují, že hlíva ústřičná je nesmírně vzácnou houbou a rakytníkový olej výjimečně bohatý na účinné látky.

Čím je hlíva prospěšná?

Hlíva ústřičná je dřevokazná houba. Jako nezelený organizmus, což jsme i my lidé, přijímá ze zelených organizmů, tedy stromů, spoustu látek, které jsou pro její život potřebné.

A jak se zjistilo, jsou nesmírně cenné i pro člověka. Navíc hlíva obsahuje látky v takovém množství a poměru, který lidskému organizmu maximálně vyhovuje. Hlíva si bere živiny ze stromů a člověk si je může vzít z hlívy.

Hlíva ústřičná má prokázané blahodárné účinky na lidský organismus
Autor: TEREZIA COMPANY

„Živá lékárnička“

Příznivé účinky hlívy spočívají v beta glukanech, které mají schopnost  aktivovat buňky imunitního systému od makrofágů až po lymfocyty. Makrofágy průběžně odstraňují z cév usazeniny, které považují za cizorodé látky. Aktivované buňky pak razantně posilují obrannou činnost organizmu. Hlíva obsahuje celou řadu vitaminů, proteinů, sterolů, některé mastné kyseliny a stopové prvky.

Látky z hlívy patřící do skupiny statinů (lovastatin) jsou zbraní proti ateroskleróze, protože chrání cévní stěnu před kornatěním. Kromě těchto cenných látek obsahuje hlíva také vlákninu, díky které se z těla uvolňují usazené škodliviny, dále pak chitin a chitosan brzdící vstřebávání cholesterolu a zároveň urychlují metabolizmus.

Komu hlíva pomáhá?

  • Posiluje imunitu, urychluje zotavování po operacích, po nemoci a v rekonvalescenci
  • Příznivě ovlivňuje krevní tlak a snižuje hladinu cholesterolu v krvi
  • Udržuje zdravé klouby a šlachy a příznivě působí při artróze
  • Lidem s kožními problémy – hlíva napomáhá odstraňovat bradavice a přispívá ke snížení rizika jejich opakovaného růstu

100% Rakytníkový olej a jeho účinky

  • má blahodárné účinky při zánětu močových cest
  • pomáhá při vředových onemocněních
  • je vhodný při avitaminóze a celkové vyčerpanosti

Silná dvojka – Hlíva s Rakytníkovým olejem

Rakytníkový olej je nejvzácnější látkou získanou z tmavě oranžových plodů léčivé a velmi vzácné rostliny Rakytníku řešetlákového. Rakytníkový olej je přírodním koncentrátem celé řady vitaminů a biologicky aktivních látek. Obsahuje vysoké množství vitaminu A, a to až několikanásobně více než mrkev.

Rakytníkový olej umí doslova zázraky
Autor: TEREZIA COMPANY

Díky vysokému obsahu vitamínu E, známého vitamínu mládí, rakytníkový olej působí jako biogenní stimulátor, který regeneruje poškozenou kůži a sliznice a ovlivňuje růst tkání.

Mezi další bohatství rakytníku patří nenasycené mastné kyseliny OMEGA 3,6,7 a 9, které jsou výborným pomocníkem při kardiovaskulárních onemocněních.

Opravdu pomáhá

„Zkušenosti s pěstováním hlívy mám již od roku 2001. Moje dcera po půl roce od narození začala trpět na zápaly a infekce a pravidelně navštěvovala nefrologické oddělení. Po dvou letech pravidelného  užívání hlívy ústřičné vařené, mixované a sušené se jí upravil metabolizmus tak, že dnes již nevyžaduje léčbu ani ambulantn vyšetření a s jejím zdravím jsme velmi spokojeni.“ Petr Havlík

Petr Havlík vylepšil zdraví své dcery s pomocí hlívy ústřičné
Autor: TEREZIA COMPANY

Jak využít kombinaci hlívy a rakytníku?

Společnost TEREZIA COMPANY vyvinula 100% přírodní přípravek Hlívu ústřičnou s rakytníkovým olejem, kde v 1 kapsli najdete 2 účinné složky: čistou hlívu včetně houbové vlákniny a 100 % rakytníkový olej bez příměsí, který zesiluje účinek hlívy. Kapsle jsou nejlepší z hlediska využití všech účinných látek, kde se nepřidávají žádné přídatné látky ani pojiva.

Hlíva s rakytníkovým olejem jsou dva silní bojovníci se širokým arzenálem zbraní pro zlepšení zdraví, dodání vitality a životní energie. Tento čistě přírodní produkt je k dostání v lékárnách a doporučujeme ho pro všechny generace.

Tento produkt, stejně jako další dárky pro zdraví, najdete ve vánočním dárkovém speciálu.

V dárkovém balení dostanete jako bonus zdarma tlakoměr pro domácí použití!
Autor: TEREZIA COMPANY


Autor: fuk