Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hubněte cíleně! S domácí infrasaunou to jde samo

Díky infrasauně odbouráte tuky bez námahy, ušetříte čas i peníze a navíc prospějete svému zdraví.
19. listopadu 2012 | 09:00
Prezentace klienta |

Skladná, lehká, přesto stoprocentně účinná. Nemusíte se potit v posilovně, běhat kolem bloku. Kalorie spálítev pohodlí domova. Díky e-shopu Netmedik.cz si teď infrasaunu můžete pořídit i vy. A to za neuvěřitelně nízkou cenu! Neváhejte, zbývá už jen posledních pár kusů.

Zní to jako sen. Příjemně relaxujete, čtete svou oblíbenou knihu či časopis a vaše tukové buňky mezitím pozvolna mizí. Ne, to není pohádka! To je výsledek mnohaletých vědeckých výzkumů, které se týkaly právě terapie infračerveným zářením. Ty jedinečnou vlastnost těchto paprsků prokázaly a navíc potvrdily  jejich pozitivní vliv lidský organismus.                           

Díky domácí infrasauně budete už v létě štíhlejší, vaše nenáviděné tukové polštáře se doslova "rozplynou". Navíc bude vaše pokožka pevnější a hladší, bolest kloubů a svalů vymizí, vaše imunita se stane odolnější. Infrasauna je navíc vhodná i pro ty, kteří kvůli zdravotním komplikacím do klasické sauny nemohou. Používá se také jako podpůrný prostředek pro astmatiky, kardiaky, alergiky a při poruše pohybového systému.

Zhubněte bez námahy

Při saunování v infrasauně spálíte za půl hodiny až 600 kilokalorií. Tělo totiž při vypocení jednoho gramu potu spotřebuje 0,568 kilokalorií energie. Samozřejmě proces vašeho hubnutí není založen na ztrátě vody. Důležitý je výdej energie a tím i množství spálených kalorií. Navíc, zatímco v klasické finské sauně je pot tvořen vodou z 95 až 97 %, v infrakabině je to jen z 80 až z 85 %. Zbytek tvoří tukové buňky, cholesterol, škodliviny rozpustné v tucích a látky jako jsou čpavek nebo sodík. Proto v infrasauně vyloučíme o 10 % více škodlivin než v klasické finské sauně.

Využijte proto jedinečnépředvánoční akce! E-shop Netmedik.cz vám teď infra sauny a obleky nabízí za neuvěřitelně nízké ceny. Navíc doprava je pro vás ZDARMA, nezaplatíte už nic navíc. Stačí 30 minut 2x týdně a už za měsíc poznáte změny. Uložený tuk se začne ztrácet. Vaše pokožka bude prokrvenější, pevnější, zbavená nečistot. Akné a ucpané póry zmizí, stejně tak ekzém, kopřivka, lupénka. Zvýšení tělesné teploty navíc vede k usmrcení bakterií a virů, stimuluje imunitní systém.

Neváhejte ale dlouho, zbývá už je posledních pár kusů!

Nabídku infrasaunovacích obleků naleznete ZDE >>>

12 výhod infrasauny

* Infrasauna je perfektní při redukci vaší hmotnosti. Za 30 minut saunování spálíte až 600 kilokalorií!

* Infrasauna zkrášluje pokožku – z pleti se odstraňují nečistoty a odumřelé buňky. Pleti se vrací elasticita. Je jemnější, zdravější a krásnější.

* Urychluje hojení poranění kůže – popáleniny, jizvy, odřeniny, řezné rány a je vhodná jako podpůrná léčba při akné i lupénce.

* Pomáhá tělu uvolňovat endorfiny, které jsou odpovědné za naše pocity dobré nálady a pohody.

* Vyplavuje z těla toxické látky, tím dochází k detoxikaci organismu. Jde dokonce o nejúčinnější způsob detoxikace.

* Snižuje svalové napětí. Vaše svaly se uvolní a odstraníte i ztuhlost kloubů a tím i celých končetin.

* Posiluje krevní systém a upravuje tlak na správné hodnoty – nízký zvyšuje, vysoký snižuje.

* Při jejím používání relaxujete a organismu dopřejete dokonalou regeneraci. Odbourává důsledky stresu.

* Přináší úlevu také v menopauze. Snižuje jí způsobené bolesti hlavy, nervozitu i deprese.

* Zvyšuje obranyschopnost organismu a posiluje imunitní systém.

* Pomáhá při zánětech žil a křečových žilách. Odstraňuje otoky končetin.

* Efektivně odstraňuje celulitidu a stimuluje krevní oběh.

Komerční prezentace