Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zázračné lodičky? Slibují krásnější zadek bez námahy!

Když vyrazíte v těchto elegantních lodičkách budete při tom hubnout.
7. února 2012 | 12:53

Tvarování postavy nikdy nebylo elegantnější. Po posilovacích teniskách přicházejí i lodičky, které slibují perfektní postavu jen díky jejich nošení.

Sportovní boty tvarující postavu jsou známé již několik let. Jenže právě v takovéto obuvi se nedalo chodit kamkoliv. Třeba producírovat se v nich po kanceláři bylo nemyslitelné, a to byla škoda, protože denně nejvíce hodin strávíme právě v práci.

Výrobci bot se proto po velkém úspěchu "hubnoucích" tenisek zaměřili dále tímto směrem a vznikly "Antilopy", speciální lodičky, díky nimž by jejich nositelky měly zhubnout až o jednu konfekční velikost za měsíc! A to pouze díky jejich nošení.

Unikátní podpatek totiž během chůze nepatrně mění těžiště těla, v důsledku čehož se zapojuje svalstvo břicha, boků, hýždí, lýtek a stehen a tak vlastně pořád cvičíte, přestože jste oblečená v elegantním kostýmku.

Posilovna kamkoliv se hnete

"Jedno z nejzákladnějších pravidel hubnutí je spálit více kalorií, než jste přijala. Naše boty pomáhají spalovat kalorie tím, že tělo pracuje intenzivněji, než při běžné chůzi,“ vysvětluje mluvčí tvůrce hubnoucích lodiček.

„Nestabilní podpatek tvaruje svaly a podporuje správné držení těla, což má také vliv na hubnutí. Nošením těchto lodiček máte vlastní posilovnu, kamkoliv v nich vyrazíte."

Zaváděcí cena lodiček "Antilopy" by se měla pohybovat okolo 2250 Kč a na výběr budou různé styly i barvy.

Autor: lesk.sk, Kbak