Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvůli svatbě spolu zhubli 121 kilo. Nevěsta šla k oltáři lehčí o 76 kg!

21. prosince 2011 | 06:00

Nevěsta Kate Bonwick (25) pro svůj svatební den zhubla 76 kilo, ženich John Butler (27) shodil 45 kilo. A v hubnutí se už jako manželé podporují dál.

Hubnutí jde vždycky lépe, pokud k tomu máte parťáka. Proto se budoucí nevěsta Kate Bonwick dohodla se snoubencem Johnem Butlerem, že do jejich svatby, která byla v listopadu 2009, zhubnou společně, co nejvíc to půjde. Měli tak dobrou motivaci a vzájemnou podporu dodržet plán. Nakonec se jim podařilo shodit celkem 121 kilo.

Kate zhubla víc, vlastně polovinu z původní váhy 152 kilo. “Nesnášela jsem své obrovské oblečení, připadala jsem si v něm příšerně. Nechodila jsem proto ani moc do společnosti.”

“ A když jsem někam vyrazila, opustila jsem party jako první, protože jsem se tam necítila dobře,” vzpomíná na trauma z váhy Kate, i když si sama před přáteli vždy dělala ze své obezity legraci.

Denně jedla fast food a sladkosti

Uvědomuje si, že za obezitu mohlo hlavně její špatné stravování, k němuž by se nerada vrátila. “Jedla jsem opravdu hrozné věci. Stravovala jsem se nejvíc ve fast foodech.”

Kate Bonwick před svatbou vážila 152 kilo.
Autor: profimedia.cz
“Pětkrát týdně jsem si nechávala večer vozit jídlo domů a jedla jsem běžně jídla jako je pizza nebo hamburgery a sendviče, které jsem zapíjela sladkou limonádou.”

“Nesnídala jsem, jen si koupila cestou do práce něco z automatu. A navíc jsem byla schopná za den sníst čtyři velké balení chipsů a navíc velký balíček sladkých sušenek. Vůbec jsem nejedla ovoce a zeleninu,” přiznává.

Změna jídelníčku pomohla i snoubenci

Plán tedy byl, přestat se stravovat ve fast foodech a přejít na zdravou stravu, plnou zeleniny a ovoce. Díky tomu se i jejímu tehdy ještě snoubenci Johnovi, který původně vážil 146 kilo, podařilo do svatby shodit 45 kilogramů.

“Snažil jsem se často zhubnout, ale vždy se projevil jo-jo efekt. Nepodařilo se mi tedy váhu dlouho udržet,” říká John. “Teď s Kate dodržujeme zdravý jídelníček, chodíme společně plavat a do posilovny,” dodává.

K snídani si tedy tedy nyní dávají dvě míchaná vejce a banán. K obědu grilované kuře nebo rybu se salátem a k večeři pečenou zeleninu s grilovaným masem.

John Butler v době, kdy vážil 146 kilo.
Autor: profimedia.cz

Nevěsta si mohla vzít vysněné šaty

“Když jsem potkala Johna, měla jsem velikost 56, nyní nosím oblečení 42,” chlubí se Kate.  Po radikální redukci se konečně vešla do svatebních šatů, které si vysnila. “Naše svatba byla tím nejlepším dnem, který jsem zažila. Cítila jsem se krásná, jako úplně jiný člověk,” vypráví dál Kate.

Nevěsta Kate Bonwick (25) byla ve svůj svatební den lehčí o 76 kilo, ženich John Butler (27) shodil 45 kilo.
Autor: profimedia.cz
“I moje celá rodina byla ráda, že se ve svatební den cítím příjemně a šťastná v novém těle. Samozřejmě mě milovali i před tím, stejně jako můj snoubenec, ale také věděli, jak moc chci zhubnout a tak byli šťastní, že se mi to podařilo,” dodává.

“Jsem moc rád, že jsem Kate potkal. Skvěle se k sobě hodíme a vzájemně se pořád udržujeme v kondici,” doplňuje John.

Konečně se nestydí v plavkách

Celý svatební den byl prý naprosto kouzelný. “Brali jsme se v krásném kostele při soukromém obřadu. Když jsem šla k oltáři a všichni říkali, jak mi to sluší, cítila jsem se naprosto úžasně.”

“Pak jsme letěli na svatební cestu na Floridu. Bylo to poprvé, kdy jsem se nestyděla vyjít v plavkách na pláž,” usmívá se šťastná Kate.

Autor: INT, bak