Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Z pupkáče Adonisem: Za 7 měsíců shodil 32 kilo

5. prosince 2011 | 09:06

Jeho revírem byla pohovka, jeho tempo bylo vražedně pomalé... I proto dostal Shane Thomas (23) po pětiletém vztahu "kopačky" od své přítelkyně. Teď jí zbyly jen oči pro pláč.

"Bylo jí už ze mě zle, jak jsem se celé dny jen povaloval na gauči před televizí a cpal se jen samými chipsy a sajrajty z fastfoodu," vzpomíná na přítelkyni hudebník Shane z britského Southamptonu.

O rok starší Helen už to zkrátka nevydržela. Línému mladíkovi s tváří plnou uhrů zkrátka dala "kopačky". A ty ho paradoxně "nakoply". Jeho styl života se drasticky změnil.

Shane začal pravidelně cvičit. V posilovně každý den tráví dvě hodiny a jak sám tvrdí, jeho život dostal úplně jiný smysl. "Culík jsem si ustřihnul a díky změně životního stylu zmizely i ty hnusný pupínky," hrdě říká Shane.

V posilovně Shane každodenně tráví dvě hodiny. A je to na něm vážně znát.
Autor: reprofoto The Sun

Třiadvacetiletý mladík, který při výšce 172 centimetrů ještě na jaře vážil téměř sto kilo, na sobě opravdu zapracoval. Během sedmi měsíců dokázal shodit neuvěřitelných dvaatřicet kilogramů.

Štíhlý, opálený, s trendy účesem. Z nevzhledně rosolovitého flákače je teď svalovec, který si rozhodně na nezájem opačného pohlaví nemůže stěžovat. "V klubech na mě ženský vážně letěj," dodává Shane.

Shane Thomas
Autor: reprofoto The Sun

Autor: lena, INT