Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Díky hypnóze zhubly přes 30 kilo!

9. července 2011 | 05:00

Matka s dcerou z Velké Británie vážily každá okolo 100 kilo a marně se léta pokoušely zhubnout. Držely různé diety, kterých vyzkoušely desítky. Pomohlo, až když se nechaly zhypnotizovat, a každá má už dole víc než 15 kilogramů.

Když Kerry Down (51) dostala srdeční záchvat, věděla, že s váhou 97 kilo musí už konečně něco dělat. Na pomoc jí přispěchala dcera Amy (29), která také nebyla žádný drobínek. Vážila dokonce 111 kilogramů. Společně se jim podařilo zhubnout přes 30 kilo, ovšem aniž by se vlastně musely jakkoliv snažit.

Na doporučení, které Kerry dostala už dříve, navštívily hypnoterapeuta Paula Allanda a po pěti sezeních se začaly dít věci. Obě ženy najednou nedokázaly pozřít větší množství jídla, po pár soustech se hned cítily přejedené. Terapeut jim totiž v hypnóze vsugeroval, že prodělaly operaci žaludku, kdy jim byl zmenšený na velikost golfového míčku. Obě se od té doby jako s bandáží žaludku  opravdu chovají.

Matka s decerou po hypnóze, která jim pomohla shodit dohromady přes 30 kilogramů
Autor: profimedia.cz

Nebude vám to chutnat, rozkázal hypnotizér

“Je to úžasné, vždy jsem zápasila s váhou, ale nyní poprvé vidím výsledky a opravdu hubnu,” je nadšená Amy. “Nejlepší na tom je, že jsem ani nemusela žádnou operaci podstoupit, přesto se cítím, jako bych měla žaludek o moc menší.”

Její matka také neskrývá nadšení: “Obě jsme dokonce o bandáži uvažovaly, ale bylo to pro nás moc drahé. Tohle byla levnější alternativa, která se nám nakonec vyplatila,” říká Kerry. Za své kůry dcera s matkou dohromady zaplatily £425, což je přibližně 12 000 Kč a tedy dokonce méně, než stojí běžná liposukce.

Od té doby se navíc prý ani jedna nedotkla svých oblíbených kalorických bomb jako jsou brambůrky, či česnekové bagety. „Jsem přesvědčená, že je to tou hypnózou, od té doby jídlo vnímám úplně jinak,“ vysvětluje Amy. Paul Alland jim totiž vsugeroval, že všechny mastné věci, jako jsou v Anglii oblíbené hranolky a smažená ryba (fish and chips) jim jednoduše nebudou chutnat.

Nosí s sebou míček, aby nezapomněly

“Vždy jsem milovala brambůrky a čokoládu, ale teď na ně vůbec nemám chuť. Mám doma krabici plnou sladkostí kvůli dětem, ale vůbec mě to neláká,” říká Amy přesvědčivě. „Jíme vlastně normální jídla, ale dostaneme do sebe jen malé porce,“ dodává.

Nyní Kerry tedy váží 81 kilo a Amy 94 kilo. S sebou si každá nosí golfový míček, který od hypnotizéra dostaly, aby na vlastní oči viděly, jak velký si myslí, že nyní mají žaludek.



Autor: INT, bak, mivrk