Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

„Pomozte naplnit misky v útulcích“ je tady. Podpořte opuštěná zvířata letos i vy!

Video se připravuje ...
Pomozte naplnit misky v útulcích
VIDEO: komerční prezentace
4. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Právě dnes 4. října slavíme Světový den zvířat, proto bychom neměli zapomínat ani na zvířata, která se vinou zlého osudu ocitla v útulku. Právě jim se letos již desátým rokem snaží pomoci kampaň společnosti Mars Czech a Nadace na ochranu zvířat „Pomozte naplnit misky v útulcích“.

Kampaň se stala nejvýznamnější a nejúspěšnější aktivitou svého druhu v České republice, což dokazují i počty naplněných misek. Během minulých ročníků se z nich mohlo těšit 7 497 psů a 6 573 koček v celkem 233 útulcích!

Jak to funguje?

Do dobročinné akce se může zapojit každý, kdo v období od 10. září do 4. listopadu 2018 zakoupí jakýkoliv výrobek značky Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Perfect Fit® nebo Dreamies® a tím pomůže darovat do vybraných útulků až 350 tisíc misek krmiva pro psy a kočky!

Projekt „Pomozte naplnit misky v útulcích“ nabízí konkrétní pomoc zvířatům v útulcích po celé ČR formou darování kvalitního suchého krmiva.

Má to smysl, každá podpora se počítá a dohromady se jedná o velkou finanční podporu, která by se útulkům jinak nedostala. Zakoupením výrobků od výše zmíněných značek podpoříte tisíce opuštěných zvířat…

Zapojte se letos i vy!