Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Má komplexy ze svých křivek, dokud se nepraští do hlavy! Film Jsem božská vás dostane

Video se připravuje ...
Jsem božská
VIDEO: Bonton film
22. června 2018 | 07:51

Na co zajít do kina? Máme pro vás několik tipů, které vás rozhodně nezklamou. Dáte přednost komedii s Amy Schumer, nebo nahlédnete do tajemného života Pabla Escobara? 

Jsem božská

Renee je obyčejná žena "krev a mlíko". Má kamarádky, práci, sem tam nějakou známost na jednu noc, ale když se na sebe podívá do zrcadla, vidí je to nejhorší. Až do té chvíle, než si ve fitku přivodí úraz. Bouchne se do hlavy a rázem se stane zázrak. Tatam je holka s nízkým sebevědomím. Renee si najednou připadá neodolatená a sexy. Jak tohle dopadne?

V hlavní roli se můžete těšit na kontroverzní komičku Amy Schumer, která si nebere žádné servítky. Dále ve filmu hrají například Michelle Williams nebo modelka Emily Ratajkowski.

Escobar

Velký filmový portrét legendárního narkobarona představí Oscarový a charismatický Javier Bardem v titulní roli thrilleru Escobar. Pablo Escobar. Jméno, které jste slyšeli. Myslíte ale, že už o něm víte všechno? Zfilmovaný příběh jednoho z největších zločinců všech dob má překvapivého vypravěče. Novinářku a televizní celebritu, která s Escobarem prožila žhavý milenecký vztah a kterou ve filmu hraje Penélope Cruz

Video se připravuje ...
Escobar • VIDEO: Bonton film

Manžel na zkoušku

Bohatý playboy Leo si užívá života a nebere si žádné servítky. Když za úklid své letní lodi nezaplatí Kate, pěkně ji poníží. Karma ale funguje a během jedné ze svých divokých párty spadne Leo přes palubu a ráno se probudí a nic si nepamatuje. Toho pohotová Kate využije a rozhodne se dát zbohatlíkovi za vyučenou - z nemocnice si ho vyzvedne jako svého manžela. Bude mít tento příběh happyend? Těšit se můžete na vtipnou Annu Faris, Evu Longoriu nebo Johna Hannaha.

Autor: red