Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak přežít tropickou noc ve vaší ložnici?

12. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Letní měsíce, to jsou především dlouhé slunečné dny a tropické noci, které ne všichni dobře snášejí. Výsledkem je pro mnohé bezesná noc. Aby byl váš spánek i během léta ničím nerušený, je potřeba vyměnit zimní přikrývky za ty lehoučké. V kombinaci s příjemným saténovým povlečením vás ráno nikdo nedostane z postele.

Letní přikrývka SLIM je velmi oblíbená během teplého letního období. Balena je v praktické malé tašce válcového tvaru, kterou si snadno vezmete třeba i na dovolenou. Množství výplně je poloviční oproti modelu CLASSIC LIGHT. Díky směsové povrchové tkanině a velmi kvalitní výplni z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft ji lze prát až na 95 °C.
Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se nepoužívají pro jeho zpevnění žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu.

Autor: Silex

Nežehlivý SATÉN PLUS patří k tomu nejkvalitnějšímu, co vám můžeme nabídnout. Vysoce kvalitní hladká atlasová tkanina z dlouhovlákné česané bavlny vytváří jemný přirozený lesk. Speciální úprava zajišťuje nejvyšší schopnost regenerace vláken po vyprání, toto ložní povlečení nevyžaduje při sušení v závěsu žádné žehlení.

Autor: Silex

Zpestřete si vaši kuchyň a stůl a vybírejte z mnoha barev ručně tkaného bavlněného prostírání v jednobarevném i více barevném provedení a v různých rozměrech.

Krásné tkané prostírání MOTIV s lučním kvítím doplní váš stůl příjemnou letní atmosférou. Užijte si prázdninové posezení nebo večerní grilování s jemnou kyticí.

Autor: Silex

Více na www.scanquilt.cz