Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Blesk pro ženy koupíte v dubnu s kuchyňským nožem!

4. dubna 2018 | 11:50

Časopis Blesk pro ženy si pro své čtenářky připravil skvělé překvapení! Ve vybraných prodejnách najdete spolu s časopisem přibalený velký nerezový nůž. To vše za pouhých 99 Kč! 

Již 9. dubna se můžete těšit na nového pomocníka do kuchyně - nůž Santoku. Pro tento tradiční japonský nůž je charakteristický širší tvar čepele a je ideální zejména  pro milovníky asijské kuchyně, ale využijete jej při jakémkoli krájení masa, ryb či zeleniny. Nůž Santoku koupíte ve vybraných stáncích od 9. 4. do 22. 4. spolu s Bleskem pro ženy č. 15.

 

To ale není všechno! Hned 23. dubna vyjde s Bleskem pro ženy další nůž, a to šéfkuchařský, který by rozhodně neměl chybět v žádné domácnosti. Jedná se o univerzální nůž vhodný na přípravu veškerých pokrmů od masa až po zeleninu. Šéfkuchařský nůž koupíte ve vybraných stáncích od 23. 4. do 6. 5. spolu s Bleskem pro ženy č. 17.

Oba nože jsou vyrobeny z nerezové oceli s keramickým povrchem, který je nepřilnavý, zachovává vitaminy a snadno jej vyčistíte. Navíc se nelepí při krájení, nepřenáší pachy a vůně a vydrží mnohem déle ostrý. Na oba nože se můžete podívat v našem videu, které bylo natočeno ve spolupráci s kuchařským studiem Šelma v kuchyni!

Video se připravuje ...
Blesk pro ženy koupíte v dubnu s kuchyňským nožem! • VIDEO: BPŽ

 


Autor: red