Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

BILLA přichází s novým webem včetně blogu

27. března 2018 | 20:00
Prezentace klienta |

Obchodní řetězec BILLA spouští nové webové stránky propojené se sociálními sítěmi a lifestylovým blogem. Přímo na webu můžete sledovat aktuální příspěvky z Facebooku a Instagramu.

Pohodlné prohlížení webu z mobilu

Nová responzivní podoba webových stránek umožní procházení webu BILLA z nejrůznějších zařízení, jak z mobilu, tak tabletu. Pozitivní změnou je celkové zpřehlednění a zjednodušení stránek. Lehce se zorientujete a dostanete k praktickým informacím, jako je vyhledávání nejbližší prodejny. Celý proces prošel vylepšením a přehledná mapa nabízí seznam prodejen spolu s otevírací dobou, možností navigace i detailními informacemi o prodejnách.

BILLA píše blog

BILLA jde s dobou a zakládá svůj první lifestylový blog. Už nyní vám slíbíme, že na blogu najdete inspiraci podle svého gusta. Podívejte se na tématické velikonoční recepty, články plné rad z oblasti zdravého životního stylu i množství tipů do domácnosti. Nechybí ani online verze magazínu Gusto.

Plány s webem do budoucna

Mezi připravovanými funkcemi, které v budoucnu stránky obohatí, budou například registrace do BILLA Bonus Clubu či ověření bodového stavu na zákaznickém kontě,“ uvádí Simona Breen, marketingová ředitelka BILLA ČR.