Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Parádně upravené Vánoce

16. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Většina z nás chce během prosince stihnout kompletní přípravu na vánoční pohodu, čas odpočinku, rozjímání, poflakování se, polehávání u pohádek či trávení času s rodinou a přáteli. Příprava spočívá samozřejmě v předvánočním úklidu, pořízení dárků, napečení cukroví a velké finále příprav na tu dlouho očekávanou pohodu je strojení vánočního stromečku. 

U štědrovečerní tabule a posléze při nadělování dárků u vánočního stromečku chceme vypadat co nejlépe. Dámy si nechávají před Štědrým dnem upravit vlasy, pánové uvážou nejlepší kravatu a snaží se alespoň ten jeden slavnostní večer zavděčit a vypadat co nejlépe.

Pro osobní přípravu na svátky či jako vánoční dárek pro svého partnera se pak skvěle hodí drobní pomocníci v péči o vzhled. Přinášíme vám tipy na vhodný dárek pro dámy i pro jejich mužské protějšky, abyste během svátků byli spokojení nejen s nadílkou ale i sami se sebou.

Pro dámy:

Epilátor Panasonic ES-ED96 - multifunkční epilátor, který zajistí dokonalou péči o celé tělo

Tento vysoce multifunkční epilátor zajistí péči o celé tělo díky nástavcům pro epilaci citlivých oblastí, klasické holení, čištění obličeje, peelingu těla či nástavci na obrušování ztvrdlé kůže na nohách. Řešení 8 v 1 tak pomůže zvelebit celé tělo i obličeji a majitelky epilátoru Panasonic ES-ED96 budou potřebovat už jen propriety na péči o nehty a služby svého oblíbeného kadeřníka.

Tento epilátor vydrží pracovat na jedno nabití 30 minut, má LED světlo pro preciznější práci s ním a můžete jej používat pro epilaci na sucho i namokro pomocí speciální zvlhčující pěny či mýdla. Dámám, kterým jde více než o čas, o extrémně šetrný přístup, epilátor umožňuje použít i nižší rychlost ve velmi jemném režimu. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit i ve videu.

Autor: Panasonic

Pro pány:           

Holicí strojek Panasonic ES-LV6N – holicí strojek s 5 břity a flexibilní hlavou

Japonská přesnost, rychlost a vysoká efektivita jsou základními „povahovými“ rysy holicího strojku Panasonic ES-LV6N. Strojek má flexibilní hlavu pro holení ve všech možných úhlech a senzor pro detekci hustoty vousů dle kterého upravuje ovládání svého aktuálního výkonu (husté vousy – rychlý pohyb, řídké vousy – pomalejší pohyb). Jeho pětibřitý řezný systém zaručuje dokonalé oholení pro veškeré typy vousů a pánové jej navíc mohou používat namokro i nasucho. Je totiž na baterii, na kterou vydrží sloužit až 45 minut v kuse, a může tak být používán i ve sprše. Z této vlastnosti vyplývá také jeho snadná omyvatelnost. Pány velice oceňovanou vlastností je i funkce rychlého nabíjení. Vybitý holicí strojek díky ní za pár minut nabijí pro potřebu denního udržovacího holení. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit i ve videu.

Autor: Panasonic