Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyhraj perfektní dovolenou. Stačí jen kliknout.

16. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto skončilo a většina z nás se vrátila zpátky do denního koloběhu povinností. Práce, školka, škola, kroužky… Na prázdniny nám zbyly už jen vzpomínky. Máme pro vás ale dobrou zprávu – už nemusíte čekat na příští léto. Perfektní dovolenou si nyní můžete užít také díky společnosti DEICHMANN a CK Neckermann.

Už jste letos za dovolenou našetřené peníze utratili? Nevadí! Stačí se zapojit do soutěže společnosti DEICHMANN a vyhrát dárkový poukaz na vaši vysněnou dovolenou s CK Neckermann. Pokud milujete sluníčko, není nic lepšího, než se vyrazit ohřát během podzimu či zimy do tropických krajů. V letoviscích je mimo hlavní prázdniny mnohem méně turistů. Můžete tak v poklidu nasávat místní atmosféru bez hlučících davů a přeplněných pláží. A jakou obuv si na exotickou dovolenou zabalit? Určitě žabky, sandály a baleríny či slip-ony z internetového obchodu DEICHMANN. Žabky jsou must-have na pláž, sandály se hodí jak na večeři, tak na promenádu po městě a baleríny či slip-ony přijdou vhod na cestu letadlem i na poznávání historických památek.

Jestliže jste naopak milovníkem sněhových radovánek, vaší volbou bude pravděpodobně některá ze zimních destinací nabízených v katalogu CK Neckermann, jako jsou rakouské Alpy či italské Dolomity.

Že byste na dovolenou rádi vyrazili, ale po nedávném letním odpočinku vám už nezbývají peníze? Nevadí. Stačí se zapojit do soutěže. Každý, kdo si v termínu od 2. 10. 2017 do 30. 11. 2017 zakoupí v internetovém obchodě DEICHMANN obuv v minimální hodnotě 1 000 Kč, má možnost být zařazený do slosování o dárkové poukazy na dovolenou s CK Neckermann dle vlastního výběru. První cenou je dárkový poukaz na dovolenou v hodnotě 50 000 Kč. Druhé místo vyhrává dárkový poukaz na dovolenou v hodnotě 30 000 Kč. Třetí místo získává dárkový poukaz na dovolenou v hodnotě 20 000 Kč. Pokud Vás možnost výhry zaujala, zjistěte si více informací na www.deichmann.com.

Související články