Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Který je ten Pravý? Reese Witherspoon má roli přímo na tělo

Video se připravuje ...
VIDEO: Bontonfilm, a.s.
7. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Do kin míří nová romantická komedie „Který je ten pravý?“, ve které se na plátna kin po pár letech vrátí nestárnoucí Reese Witherspoon. Film dokáže pobavit i dojmout a v roli ženy, jež se po rozchodu s manželem ocitá v obležení několika mladších mužů, bychom si jen stěží dokázali představit někoho lepšího. Role Alice totiž vyžadovala herečku s grácií a vtipem a někoho, komu uvěříme, že se do ní zamiluje mladší muž.

Však také slavná blondýna byla pro tvůrce filmu na hlavní roli první a jedinou volbou. A ne jen proto, že herečka má s hlavní postavou leccos společného – v době natáčení jí totiž bylo 40 let stejně jako ve filmu a sama se v životě ocitla v roli rozvedené ženy s dětmi.

Reese Witherspoon je pro tenhle film perfektní. Má opravdový komediální talent, je přirozeně vtipná a nenucená a neustále překvapuje“ říká producentka filmu Nancy Meyers.

Film „Který je ten pravý?“ je moderně pojatá romantická komedie plná emocí, která je zároveň velmi vtipná, plná vztahů a konfliktů. Vykresluje ženu, která se rozhodne začít v životě znovu. Přestože nové začátky nemusí být vždy jednoduché, film staví na optimismu a naději. A pochopitelně humoru.

„Scénář mě opravdu nadchl. Je v něm hodně legrace a současně řeší situaci, která je docela obvyklá. Já sama ji zažila. Došla jí trpělivost a prostě vztah s manželem ukončila. Samozřejmě ji to samotnou zasáhlo, zároveň ale cítí, že si zaslouží od života víc,“ líčí přímo oscarová herečka.

Autor: Bontonfilm, a.s.

Postavě, kterou Reese Witherspoon hraje, se život obrátí úplně naruby, když na oslavě potká tři mladíky a s jedním z nich začíná rozvíjet nebezpečný milostný vztah. Mladý milenec Harry vůbec nehledí na její věk. Vidí jen zajímavou, krásnou ženu, která sedí na baru a přitahuje ho. „Alici jeho zájem překvapí, protože tak, jak ji Harry vidí, se ona sama už nějakou dobu necítí. Harry je navíc velmi charizmatický, okouzlující a vášnivý,“ vypráví Witherspoon.

PROČ JÍT NA FILM DO KINA?

Režisérka Hallie Meyers-Shyer doufá, že dojemný a zároveň komický příběh Alice bude divákům blízký. „Myslím, že je správný čas předložit divákům film, po kterém se budou cítit dobře. Do každého filmu vtáhne diváky nejlépe postava, do níž je snadné se vcítit, a já věřím, že zrovna Alice taková je.”