Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

4 tipy, jak si užít dovolenou v naprostém pohodlí

14. července 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Chystáte se letos na dovolenou a chcete si dopřát stejný komfort, na který jste zvyklí z domova? S pomocí několika vychytávek z dílny značky SCANquilt to nebude problém!

Pohoda s maskou na spaní

Máte problémy s usínáním při rozsvíceném světle, budíte se s prvním paprskem nebo hodně cestujete a potřebujete nerušeně relaxovat? Skvělým řešením je maska na spaní SCANquilt.

Autor: SCANquilt

Díky chladivé gelové náplni si odpočinou také unavené oči nebo se zmírní bolesti hlavy. Gelovou náplň je možné dát zchladit maximálně na dobu jedné hodiny do mrazáku, teplota však nesmí přesáhnout -18°C. Brzy zjistíte, že maska je v dnešní uspěchané době nepostradatelný pomocník pro Váš klidný spánek.

Povlečení Jersey nevyžaduje žehlení a nemačká se

Luxusní povlečení Mako JERSEY je neuvěřitelně splývavé a hebké na omak. Vyrábí se z jemné bavlněné pleteniny z dlouhovlákných česaných přízí se zapínáním na zip. Během používání se nemačká a po vyprání nevyžaduje žehlení. Objevte s námi ART JERSEY Collection se vzory vycházející z uměleckých směrů, usínejte v náladách IMPRESIONISMU, inspirujte se jednoduchostí GRAPHICS nebo se vraťte zpět do doby POP ARTU.

Autor: SCANquilt

S kamarádem jde všechno líp!

Hebký polštářek FRIEND od značky CRAFTHOLIC se stane tím, čím chcete, aby byl. Originální designovou dekorací do každého interiéru, vtipným dárkem, nepostradatelným polštářkem do postele nebo oblíbeným plyšákem vašich dětí. Populární postavičky se zrodily v jednom vyhlášeném tokijském designovém studiu, dobývají Evropu a postupně se stávají oblíbenými přáteli v rodinách. Každý z nich má svůj charakter, zajíc Rab je veselý, medvěd Sloth zadumaný, opice Loris mlčenlivá a kocour Korat zase velký šibal… a všichni jsou velmi příjemní na dotek.

Autor: SCANquilt

Odpočívejte stylově!

Užijte si odpočinek s polštářem RELAX, který svým vyšitým motivem lehátka navodí vašemu snění tu pravou atmosféru.

Autor: SCANquilt

Více informací se dozvíte na www.scanquilt.cz