Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dárky, co muže zaručeně potěší

16. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Den otců pomalu proniká už i do České republiky. Stále více rodin třetí červnovou neděli začlenilo do svého kalendáře jako běžný svátek. Udělejte radost svému tatínkovi a překvapte ho na Den otců milým dárkem. Máme pro vás malou inspiraci!

Motýlek pro elegána

Tento klasický pánský doplněk se opět vrací na výsluní. Motýlky jsou v dnešní době k dostání v nejrůznějších barvách a v originálních vzorech. A dávno neplatí, že se dají nosit jen jako součást formálního oděvu. Dnešní generace mužů povýšila tento doplněk na novou úroveň. Velice oblíbenými se staly motýlky ze dřeva. A jak motýlky nosit? Zkuste je k obyčejné jednobarevné košili a dokonalý outfit je na světě.

Modrý a bordó Káro motýlek, 519 Kč
Autor: www.trendhim.cz

Péče o vousy

Určitě jste si všimli, že se v posledních letech se vrací do módy plnovousy, kníry a další moderní sestřihy. Každý muž s vousem jistě ví, že jejich údržba vyžaduje určitou pozornost. Pro dokonalý vzhled je nutné použít hned několik produktů. Obdarujte vašeho tatínka voskem, kartáčem, balzámem či olejem na vousy. Uvidíte, že tuto péči ocení.

 

Balzám na vousy Arctic Organic, 469 Kč
Autor: www.trendhim.cz

Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou dalším pánským doplňkem, který nikdy nevyjde z módy. Jsou vhodné pro jakoukoliv pracovní i společenskou událost. V nabídce e-shopu www.trendhim.cz naleznete také méně formální manžetové knoflíčky, např. ve tvaru kotvy, které se úžasně hodí i na denní nošení. Tento doplněk dokonale pozvedne image vašeho muže.

Manžetové knoflíčky Kotva, 499 Kč
Autor: www.trendhim.cz

Stylové hodinky

Náramkové hodinky by určitě neměly chybět žádnému muži. Neslouží jen jako ukazatel času, ale také jako výrazný oděvní doplněk. Vybírat můžete z designových kousků, ale také z klasických hodinek, které se poslední dobou těší velké oblibě. Hodinky doplňují skvěle elegantní i sportovní modely – záleží pouze na tom, čemu dává jejich nositel přednost. 

Hodinky Noah, 2 149 Kč
Autor: www.trendhim.cz