Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vařte v rytmu jara a vyhrajte

1. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Lidl vyhlašuje další kuchařskou výzvu Lidl Food Challenge. Tentokrát se do ní může zapojit každý, nejen blogeři. Vymyslete jarní žluto-zelený recept a vyhrajte kvalitní kuchyňské pomocníky.

Společnost Lidl už popáté spouští oblíbenou kuchařskou soutěž s názvem Lidl Food Challenge, poprvé se však mohou zapojit úplně všichni, kdo milují jídlo. Stačí vytvořit ze surovin prodejen Lidl nápaditý recept, vyfotit ho a vše zaslat do 21. května na email socialmedia@lidl.cz.

„Naše kulinářská výzva byla nejdříve určena pouze foodblogerům. Ozývala se nám však spousta dalších zájemců, kteří se chtěli do soutěže zapojit, i když blog neměli. Rozhodli jsme se proto otevřít Lidl Food Challenge pro všechny a už se těšíme na jejich výtvory. Máme radost, když vidíme, jaké úžasné recepty z našich surovin vznikají a že si lidé mezi sebou naše suroviny doporučují, popisuje Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Zaslané recepty bude hodnotit odborník na slovo vzatý - michelinský šéfkuchař Roman Paulus.

Autor: Lidl

Výherce získá profesionální kuchyňský robot v hodnotě 3 999 Kč, další 4 finalisté pak získají balíček produktů od společnosti Lidl.

Více informací o Lidl Food Challenge zde