Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ideální dárek pro muže? Vyzkoušeli jsme multifunkční péči o tělo značky Braun

27. března 2017 | 14:00
Prezentace klienta |

Jako každá žena, i já občas rozmýšlím, čím obdarovat muže ve svém okolí. Ať už se jedná o partnera nebo někoho z rodiny, shánění vhodného dárku není žádný med. Protože pánové jsou povětšinou vysazeni na praktičnost, všelijaké maličkosti pro radost nebo na ozdobu je neuspokojí. Rozhodli jsme se otestovat multifunkční sadu pro péči o vousy, vlasy a tělo od značky Braun a zjistit, jestli tohle může být ideální dárek pro každého muže. Co jsme zjistili?

Barber shop v domácím prostředí

O pomoc při testování jsem poprosila svého vousatého kamaráda. Nepatří mezi muže, kteří o své vousy pečují doma, chodí totiž co dva týdny do tzv. barber shopů, kde se postarají o jeho asi tak 15cm dlouhý vous. Chtěla jsem zjistit, jestli by salón vyměnil za multifunkční strojek Braun. Vyndali jsme všechny nástavce sady 7v1 a pustili se nejdříve do úprav jeho hustých a nepoddajných vousů.

Úprava vousů během deseti minut!

Vousy jsme zkrátili po stranách na stejnou délku a prostřední část nechali o něco delší. K tomu nám posloužil nejdřív hřeben 3-11 mm a potom 13-21. Díky snadné výměně nástavců a ovladatelnosti trval proces ani ne deset minut. Během používání jsme si všimli, jak snadno se strojek ovládá a čistí pod vodou. Pokud by se kamarád rozhodl, že si nechá narůst plnovous, tahle sada je skvělá v tom, že si můžete s vousy vyhrát a najít svůj styl s jakoukoliv délkou! Kamarád si pochvaloval preciznost přístroje a ocenil užitečnost čistícího kartáčku i výdrž baterie. Překvapilo nás, že baterie vydrží až 60 minut!

Autor: Braun

Snadná úprava vlasů?

Braun 7v1 obsahuje také chytrý nástavec, který zajistí absolutní kontrolu nad pánským účesem. V případě kratších vlasů je brzy po ostříhání vidět každá nedokonalost a díky tomuto nástavci stačí pár pohybů a účes opět získá svůj původní střih a styl. Ovladatelnost je, jak jsme zjistili, opět absolutně bezproblémová a přístroj zastřihuje precizně do posledního milimetru. Úpravě účesu tedy dáváme plných deset bodů!

Co je v balení Braun 7v1?

Naše první a zároveň jediná obava se vázala k množství nástavců. S kamarádem jsme konstatovali, že tolik všemožných „udělátek“ nebude průměrný muž potřebovat. Po úpravě vousů a vlasů jsme ale zkusili zastřihnout i chloupky na břiše a zbavit se několika chloupků na ramenou, protože Braun Styling řady obsahují i nástavec pro celkovou úpravu chloupků na těle – a výsledek? Působivý! Všechny úpravy provádí přístroj precizně a snadno. Na mužnosti, o kterou se kamarád trošku obával, mu to rozhodně ani trochu neubralo. Naopak, jakoby prokouknul!

Autor: Braun

Multifunkční sada péče o tělo Braun MGK3040 – sada 7v1 pro zastřihování vousů a péči o tělo obsahuje: Hřeben na vousy 3-11 mm, hřeben na vousy 13-21 mm, hřeben s pevnou délkou 1 mm a 2 mm, přesný zastřihovač, čistící kartáček, nabíječku a holicí strojek od Gilette zdarma!

Podle naší osobní zkušenosti, je tento přístroj dárek nad dárky a vřele doporučujeme jako dárek pro pány! Vzhledem k tomu, že baterie vydrží opravdu dlouho, neuškodilo by, kdyby balení obsahovalo i cestovní obal - ale člověk nemusí být hnidopich!