Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Babské rady proti nachlazení v praxi!

Video se připravuje ...
Video z testování babských rad proti nachlazení
VIDEO: komerční prezentace
31. ledna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Během zimy je náš organismus náchylný na nemoci více než kdy jindy. Opakující se rýma, vtíravý kašel a teploty. Ano, tyhle nepříjemnosti jsou následky naší oslabené imunity. Prevence je samozřejmě základ! Ale co když se teple oblékáme, pijeme čaje, jíme dostatek ovoce a zeleniny, necpeme se fastfoody a přesto se stále nemůžeme zbavit bacilů? Natočily jsme pro vás video, kde společně vyzkoušíme tři babské rady proti nachlazení!

První babská rada - cibulový lektvar zdraví

Cibule a její antibiotické účinky jsou po staletí využívány v medicíně. Při onemocnění horních cest dýchacích, kašli a rýmě se doporučuje cibulí nešetřit! Tahle několikavrstvá pomocnice se vylouhuje, smíchá s medem a po lžičkách konzumuje v průběhu celého dne. V praxi nám vznikne silný nápoj, který pomáhá vyhnat bacily z těla.

Druhá babská rada - mléko, rum, bum!

Slyšely jste někdy o nápoji jménem Medvědí mléko? Jedná se o mix rumu, mléka a medu. Pomáhá při počátečních příznacích nachlazení a doporučuje se pít večer před spaním. V průběhu nemoci se už alkohol pít nemá, proto pokud začínáte posmrkávat, neotálejte a na zdraví! Pozor, držet dál od dětí!

Třetí babská rada - kamarád česnek?!

Poslední babská rada praví: česnek, česnek, česnek! Čím více, tím lépe. A jak? No přece syrový! Ano,zní to drasticky…A taky je. Pokud se chystáte léčit právě česnekem, doporučujeme smíchat například s jogurtem. Ovšem aby mohl česnek působit, je třeba s ním opravdu nešetřit a vzorně konzumovat po celý den. Pokud se chcete vyhnout trapasu, který konzumace česneku způsobuje, doporučujeme zůstat raději doma.

Přípravky proti rýmě a nachlazení

Babské rady a jejich blahodárné léčebné účinky bezpochyby fungují. Pokud jste ovšem v jednom kole a nemáte čas na jejich přípravu a konzumaci, můžete sáhnout po přípravcích proti chřipce a nachlazení. Ty vás zaručeně zbaví všech nepříjemných příznaků!