Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po Vánocích zase v kondici? Jde to překvapivě snadno!

29. prosince 2016 | 12:53
Prezentace klienta |

Také jste si o svátcích pochutnávali na smaženém kapříkovi, bramborovém salátu a spoustě lahodného cukroví od babičky? Což o to, Vánoce jsou jednou za rok a na gurmánské hody se těšíme úplně všichni. Teď ještě přežít bujaré oslavy Silvestra a hned od ledna se můžeme pustit do odlehčovací kůry. Uvařit si skvělé, zdravé a dietetické jídlo nemusí být žádný problém. Seznamte se s Thermomixem® TM5, vaším koučem zdravého životního stylu a parťákem v kuchyni zároveň.

12 v 1 a ještě něco navíc

Asi každý někdy vyzkoušel některou ze zaručených diet, kdy nejvěrnějším společníkem byly kalorické tabulky a digitální váha na odměření defininovaného minimnožství často podivných přísad. Ti ještě odhodlanější si rovnou zaplatili služby výživového specialisty. To může být určitě správná cesta, nicméně náročná na čas i finance. Vaším stálým výživovým poradcem se může stát i Thermomix® TM5.

Tento jedinečný kuchyňský přístroj dokáže opravdu zázraky: nejen, že sám o sobě zastane práci až 12 samostatných kuchyňských spotřebičů. Pomůže vám i s výběrem toho správného receptu díky připojení na online receptovou platformu, ukáže obsažené kalorie a živiny a ještě ho za vás připraví! Stačí jen postupně vložit potřebné ingredience dle postupu na displeji, otočit tlačítkem a těšit se na výsledek. Ostatní si Thermomix® pohlídá sám. Zdaleka se nemusí jednat jen o zeleninové saláty, obilné kaše a polévky, hravě si poradí i s celým menu. Najednou můžete vařit polévku, hlavní chod a jako přílohu například křupavou dušenou zeleninu.

Mistr kuchař 21. století

Thermomix®  je skvělou volbou pro každého, kdo si potrpí na kvalitní čerstvou stravu, ale zároveň nemá času nazbyt. Zvládne za vás sekání, mixování, vaření v páře, emulgaci, regulovaný ohřev, hnětení, šlehání a mnoho dalšího. Během doslova pár minut vykouzlí perfektní těsto třeba na domácí chléb, stejně jako pomazánku, džem nebo vlastní jogurt. Rychle, bez práce a nepořádku a především zdravě, bez konzervantů a jiných chemických aditiv.

Autor: Vorwerk

Poradí vám i s kulinářskou inspirací, a to díky revoluční novince Cook-Key®, která propojí pokladnici receptů Cookidoo® s vaším Thermomixem®. Naleznete zde více než tisíc skvělých receptů  z celého světa a každý den přibývají nové. Na své si přijdou i zastánci nejrůznějších trendů ve stravování, jako například vegetariáni, vegani i vyznavači RAW. K dispozici jsou celé tematické kolekce zaměřené nejen na zdravé jídlo, ale i různé národní kuchyně nebo stravování nejmenších členů rodiny.

Chcete se o Thermomixu® dozvědět více nebo ho rovnou vidět v akci? Vše se dozvíte zde.