Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalý společník pro dlouhé zimní večery

12. prosince 2016 | 14:42
Prezentace klienta |

Vymýšlíte, co budete dělat během sychravých zimních večerů? S luxusním notebookem Dell posetém křišťály Swarovski se doma nebudete nudit a venku budete okamžitě středem pozornosti. Nový Dell XPS 13 v limitované edici s křišťály je totiž výkonný počítač a šperk v jednom. K dostání je teď před Vánoci exkluzivně na Alza.cz.

Relax u dobrého filmu

Zimní večery či chladná víkendová odpoledne jsou nejvhodnějšími chvílemi k tomu, aby se člověk zachumlal do deky a pustil si nějaký pěkný film nebo seriál, ke kterému se po celý rok nedostal. A co třeba nějaké vánoční pohádky? Ty teprve zahřejí na duši. Výkonný notebook Dell XPS 13 zvládne nejen přehrání, ale i stříhání HD videí. Takže vám nic nebrání se o své vánoční zážitky můžete podělit s ostatními.

Nakupujte s radostí

Určitě rády nakupujete během celého roku, ale před Vánoci je to doslova povinnost. Brouzdání po Internetu a vyhledávání dárků přímo z gauče zní jako prima nápad, zvlášť když můžete díky dotykové obrazovce pohodlně listovat a vybírat dárky pro své blízké. Potřebujete nakupování efektivně zorganizovat? Zkuste aplikaci OneNote, pomocí které skvěle naplánujete vánoční nákupy nebo třeba výlet na hory. Poznámkový blok OneNote totiž můžete snadno sdílet.

Vzpomínky, které zůstanou

V mobilu spousta fotek z výletů, na disku neutříděné fotky z dovolených a ještě se chystáte vyrábět kalendář z vlastních foto výtvorů na další rok? Pak bude nejlepší uvelebit se s notebookem do pohodlného sofa a provést vše najednou. Kromě toho, že všechny fotky utřídíte a upravíte, strávíte vlastně i příjemný kreativní večer, aniž byste měla pocit, že pracujete nebo děláte něco, co musíte. Kalendář s rodinnými fotkami je vítaným dárkem třeba pro prarodiče.

Virtuální přání

Nemáte čas potkat se v předvánočním kolotoči se všemi přáteli? Odstěhovala se vám kamarádka na druhý konec republiky nebo i dál? A co takhle popřát jí hezké Vánoce přes Skype? Kromě zábavy občas hodíte očko i po nějakém tom emailu, nebo společně naplánujete, kam společně vyrazíte v příštím roce.