Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kupujeme ručníky a osušky – tipy na správný výběr

24. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Používáme je každý den, jsou nepostradatelnou součástí našich koupacích rituálů, slouží nám při sportovních aktivitách, a když hezky vypadají, dodávají celé koupelně šmrnc. Jak už sám název napovídá, budeme se bavit o ručnících a osuškách. Pár dobrých rad, jak nakoupit, se vždycky hodí.

Tři nejdůležitější kritéria, která při výběru ručníků a osušek upřednostňujeme, jsou jemný povrch, dostatečně savý materiál a působivý design. Kromě těchto vlastností je třeba věnovat pozornost i gramáži. Obecně platí, že čím je její hodnota vyšší, tím více jsou ručníky nadýchanější, savější, a především odolnější proti mechanickému poškození. Tím nejlepším, s čím se na současném trhu můžete setkat, jsou výrobky o gramáži 450 g/m2 a výše.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Co umí bambusové vlákno

Po koupeli se většina z nás chce zabalit do heboučké osušky, která nám poskytne maximální komfort a pohodlí. Kdykoliv je však používáme mimo domov, dostaví se obavy spojené s nežádoucí vlhkostí. Bambusové osušky si však dobře poradí, mají totiž antibakteriální povrch, který zabraňuje vzniku nežádoucích organismů a plísní. Tím ale souhrn kvalit bambusového vlákna nekončí. Věděli jste například, že dokáže pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než klasická bavlna?

Pohádkové osušky pro nejmenší

Ostříleným rodičům je už dnes jasné, že s obyčejným ručníkem či osuškou u svých ratolestí jen tak nepochodí. S oblíbenými pohádkovými hrdiny se dnes setkáte téměř všude, proto dětské osušky nejsou žádnou výjimkou. Běžně jsou k dostání Mimoni, Ledové království, Auta a dalšími další disneyovské motivy, které děti mají rády. I v tomto případě je brán ohled na potřeby citlivé dětské pokožky, osušky jsou velmi jemné a hebké na dotek.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Nakupujte tam, kde své práci rozumí

Nakupovat u prověřených prodejců se vždycky vyplatí. Personál, který s Vámi nákup konzultuje, by měl být proškolený a dobře znát sortiment. Odborníkem na slovo vzatým v oblasti bytového textilu je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde vás čeká opravdu široký výběr zboží s ověřenou kvalitou.

Přejeme šťastnou ruku při nákupech!