Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

4 důvody, proč si zamilujete robotický vysavač

7. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

4 důvody, proč si zamilujete robotický vysavač stejně jako automatickou pračku nebo myčku nádobí. Po 15 letech intenzivního vývoje totiž dnes robotické vysavače kvalitou úklidu překonávají tradiční vysavač na celé čáře. 

 

Důvod číslo 1: robotický vysavač za vás nejen vysaje, ale i vytře mokrým mopem!

Moderní robotické vysavače se už naučily nejen vysávat hladké podlahy a koberce, ale i vytírat mokrým mopem.

Například Duoro X Clean je robotický vysavač a robotický mop v jednom. Jeho digitální motor má 3x vyšší sací sílu, která dokáže vyčistit nejen hladké podlahy, ale i koberce od chlupů! Navíc je vybaven mopovacím modulem s nádrží na vodu a mikrovláknovým mopem. Stačí nalít vodu, stisknout tlačítko a Duoro Xclean vysaje a zároveň vytře za vás najednou. Navíc zároveň vytřenou plochu vysouší, takže se používá i na pravidelné vytírání citlivých dřevěných podlah.

Kde byl dříve potřeba manuální vysavač, mop a vaše ne zrovna zábavná práce, tam vám dnes stačí jeden robot vyžadující minimální obsluhu.

Autor: Robzone

Důvod číslo 2: uklizeno budete mít pořád, každý den! Ne jen pár hodin potom, co jste uklidila, jako dříve.

Robotické vysavače se nechávají uklízet často. Většina majitelek je pustí do práce denně, některé i častěji, zvlášť když mají doma zvířata nebo děti. To je zásadní rozdíl mezi robotickým a manuálním úklidem, protože každodenní úklid člověk déle než měsíc nevydrží.

Váš domov je proto výrazně čistší, než dříve. Zpravidla po dvou týdnech častého robotického úklidu je rozdíl jasně viditelný.

Autor: Robzone

Důvod číslo 3: robotický vysavač mnohem lépe zachází s energií a uklízí levněji.

Hodina a půl robotického úklidu stojí 11 - 12 haléřů za elektrickou energii, to je jen 40 - 44 korun ročně za každodenní úklid.

Navíc nepotřebujete žádné sáčky, takže celková finanční úspora za rok činí několik set korun. A hodnota desítek hodin vašeho času ročně, který nemusíte trávit uklízením je nevyčíslitelná. Robotický vysavač jednoduše pracuje za vás.

Autor: Robzone

Důvod číslo 4: robotický vysavač uklízí důsledněji, než člověk.

Lidé si to většinou neradi přiznávají, ale robotické vysavače se svými senzory jsou na vysávání mnohem lépe vybaveny než člověk se svým párem omylných očí.

Člověk totiž, hlavně při vysávání hladkých podlah jenom tuší, kde už uklízel a kde ještě ne. Nemá žádnou zpětnou kontrolu, jestli nějaké místo nevynechal. Opakované testy prokazují, že člověk vynechává v průměru 20% podlahové plochy.

Drobná vynechaná místa mezi tahy sací hubice, nedůsledně vysátá místa pod nábytkem, kam se není jak dostat a není tam vidět, nevysátá místa těsně u stěn a nábytku, to všechno se nemilosrdně nasčítá.

Robot uklízí neúnavně vždy a všude stejně. Vynechává přitom jen 3-4% plochy, které ovšem při úklidu příští den stejně uklidí.

Autor: Robzone