Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jízdou na koloběžce si lehce vytvarujeme a zpevníme zadeček, bříško a stehna

Chcete být zdraví, krásní a fit? Zatočte s kily navíc jednou provždy!
10. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý chce být věčně mladý, krásný, zdravý a štíhlý. Ne každému je ale od přírody přáno. A tak se potíme ve fitness centrech a běháme po stezkách a dřeme a dřeme. Přitom stačí tak málo. Celou naši dřinu hravě nahradí jízda na sportovní koloběžce. 

Tajné kouzlo koloběhu spočívá v zapojení většiny svalů a v příjemném protahování a cvičení.

Chcete být zdraví, krásní a fit? Jezděte pravidelně na koloběžce!

Jízda na koloběžce je svým způsobem unikátní a současně velmi jednoduchou pohybovou aktivitou. Aktivuje se při ní totiž většina svalových partií. Odstraňuje bolesti zad a pozitivně ovlivňuje kondici kloubů dolních končetin. Proto si koloběžky oblíbili jak muži, tak ženy.
Hlavně ženy navíc ocení jak nenáročným způsobem tvaruje zadeček, bříško, stehna a lýtka. A kterou z žen by napadlo, že se při boji s celulitidou může tak dobře bavit?

A co na to lékaři?

Shodují se na tom, že jízda na koloběžce je vhodným kompenzačním cvičením, které pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zádového svalstva. Dochází při ní k celkové stabilizaci kyčlí a trupu, která hraje zásadní roli v prevenci v potížích s páteří. Jen málokterá sportovní aktivita dokáže zpevnit zádové svalstvo tak, jako právě jízda na koloběžce. Výhodou je, že jízdu na koloběžce si můžeme vychutnat prakticky všude – na cyklostezkách, na chodnících, na silnici, v lese...

Tak proč nevyrazit na koloběžce třeba do práce?

Více informací na www.kostka-kolobka.eu.