Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zasportuj si s Bárou Špotákovou

29. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužíte po tom setkat se s nejúspěšnější českou oštěpařkou? V říjnu máte jedinečnou šanci si s ní dokonce zasportovat. Bára Špotáková po letošních olympijských hrách představuje pro mnoho lidí obrovskou bojovnici a vzor, ke kterému mladí sportovci vzhlíží. Mimo je ale také maminka a ambasadorka kampaně Děkuji, maminko společnosti Procter & Gamble. Máte chuť si s ní dát rande?

Den se sportovním hrdinou

Jestli jste i vy jedním z řady Bářiných obdivovatelů, tak neváhejte, seberte děti a ženu a vyjeďte s nimi na Vysočinu do resortu Orea hotel Devět Skal. Zde můžete v sobotu 1. října dopřát své rodině unikátní zážitek. Koná se zde Den se sportovním hrdinou, kterým není nikdo jiný než Bára Špotáková. Vaše děti mají jedinečnou šanci si se světovou rekordmankou zasportovat a zažít den v duchu olympijských her. Čeká je den plný zábavy, během kterého na vlastní kůži okusí „sportovní klání“, která budou rozvíjet nejen sportovního ducha, ale i představu o týmové hře a fair play.

Pro děti je přichystán plný kopec zábavy, ale ani na maminky se nezapomnělo. Od všednodenních starostí si budou moci odpočinout díky péči zkušených vizážistů. Mohou se nechat zkrášlit pomocí produktů různých značek pod společností Procter & Gamble jako je například Pantene či Aussie. Kromě krásy zde budou na hodině jógy pečovat také o ducha, zklidní mysl a odpočinou si od mateřských povinností. Aktivnější maminky mohou vyzkoušet náročnější trénink a trošku si „máknout“. Ze zvědavosti ale i z touhy po změně budou moci dokonce využít služeb profesionálního sportovního trenéra.

Autor: iSport

Proč fandit sportu?

Valná většina českých dětí trpí dětskou obezitou a raději se věnuje virtuálním hrám než aktivnímu způsobu zábavy. Získávají tak naprosto špatné návyky. Současná doba ale nabízí nepřeberné množství sportovních aktivit a nejrůznějšího vyžití, ze které si vybere opravdu každý. Správná maminka ale ví, co je pro její dítě nejlepší a neváhá ani vteřinu, aby svého potomka vedla ke sportu.

Sport ale neprospívá jen fyzickému zdraví a pohybovým schopnostem. Pohybová aktivita zlepšuje i psychickou stránku jedince. Děti se díky sportu učí odbourávat stres, naučí se kázni, respektu vůči ostatním i uznávání pravidel. Aktivní pohyb dítěti dá spoustu dobrých vlastností i do budoucího života. Naučí se čelit výzvám, nebude se snadno vzdávat v těžkých chvílích a ovládne umění sebekontroly.

Autor: Procter & Gamble

Jednou z největších výhod je ale přátelství. Díky sportu získá vaše dítě přátelé na celý život, kteří ho budou ochotni podržet i v náročných situacích. Sport má jednoduše smysl!