Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Na For Archu se setkáte s olympijským vítězem!

25. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Na podzim již ubývá dní, které je možné trávit na terase, ať už jsou na vině nízké teploty, silný vítr nebo déšť. Pokud byste si přesto chtěli užívat bezstarostných chvil na zahradě vašeho domu, je nejvyšší čas se poohlédnout po posuvném zastřešení CORSO. Jeho předností je, že na podzim nebo v zimě s ním terasu uzavřete a v létě ji zase podle potřeby naplno otevřete. Terasa je vám tak k dispozici po celý rok. 

A kde jinde vybrat zastřešení než na jednom z největších stavebních veletrhů v České republice, kde na jedné ploše naleznete široký výběr výrobků spojených s bydlením a stavbou? Vezměte kamarádku, děti nebo partnera a přijďte si CORSO prohlédnout na stavební veletrh For Arch od 20. do 24. září 2016 v Praze v Letňanech. Zastřešení najdete v hale 2, stánku 06, kde vystavuje tradiční český výrobce společnost ALUKOV. ALUKOV má pro Vás nachystaný bohatý program s oblíbenými herci a zpěváky z divadla KALICH. Na programu jsou ukázky představení, uslyšíte hity z úspěšných muzikálových představení Pomáda, Horečka sobotní noci a také písničky skupiny Elán z muzikálu Osmý světadíl. Vystoupí Jan Kříž (držitel dvou cen Thalie), Marie Křížová, Kateřina Steinerová, Jan Tenkrát a v alternacích Přemysl Pálek, Roman Tomeš a Michaela Tomešová (Doubravová). V sobotu 24. září přijďte na setkání a autogramiádu s olympijským vítězem Alešem Valentou. Celý program vystoupení bude od září uveden na www.alukov.cz

Autor: ALUKOV a.s.

„Veletrhy jsou pro nás vždy skvělou příležitostí pro setkání se zákazníky, při kterém můžeme naslouchat jejich potřebám a inspirovat je, jak mohou zastřešení variabilně využívat,“ říká Mgr. Zdeněk Kohák, M.B.A., marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s..

Novinky na For Archu

Na stavebním veletrhu představí ALUKOV také řadu novinek, mimo jiné i nové zastřešení terasy CORSO ULTIMA, moderní architektonicky a designově čisté zastřešení s liniově rovnými střešními tabulemi a velkými prosklenými plochami, které umocňují prostorný dojem a zároveň splňují požadavky náročných zákazníků. Boční části zastřešení CORSO ULTIMA byly zbaveny sloupků pro zajištění ničím nerušeného výhledu a ještě intenzivnějšího propojení s okolní zahradou, čímž ALUKOV sleduje trendy v současné moderní architektuře. Zastřešení je vybaveno moderními způsoby ovládání a je možné dokoupit řadu užitečných doplňků, jako například moskytiéru, stínění ve střeše i bocích nebo vlastní vchod pro domácí mazlíčky. 

Autor: ALUKOV a.s.
 

Budete si moci prohlédnout i další novinku – nejnižší zastřešení bazénu ALUKOV nazvané TERRA, které téměř kopíruje povrch terénu. V uzavřené poloze umožňuje absolutní, ničím nerušený výhled do zahrady a okolí bazénu. V otevřené poloze je to decentní, na prostor nenáročné zastřešení, které podporuje moderní architekturu.

Zastřešení TERRA ocení všichni, kdo chtějí s lehkou nadsázkou „neviditelné“ zastřešení s viditelnými benefity, jako je ochrana vody před nečistotami, regulace teploty vody a zamezení nechtěnému pádu do bazénu.

Jednokolejnicový systém zastřešení TERRA zaručuje bezbariérový přístup ze třech stran bazénu, je nenáročný na místo a snadný na údržbu. Posuv zastřešení je přitom velmi lehký a pohodlný. Vysoké nároky na bezpečnostní prvky a odolnost samotného zastřešení i vodící kolejnice jsou u TERRY standardem, stejně jako certifikace nosnosti sněhu a odolnosti proti větru. 

Autor: ALUKOV a.s.

A když veletrh For Arch nestihnete, můžete si zastřešení prohlédnout a vyzkoušet v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi, kde se vám stejně jako na veletrhu budou ochotně věnovat zkušení odborníci, kteří poradí, jaké zastřešení by nejvíce slušelo vašemu domu, zahradě a bazénu.

ALUKOV zastřešení vyrábí vždy na míru a zajišťuje celý dodavatelský cyklus, včetně instalace a servisu, tedy kompletně od počátku až do konce. Zastřešení od ALUKOVu totiž dotvářejí domov. Již více než 20 let. www.alukov.cz

Autor: ALUKOV a.s.