Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Diář maminky: Den čtvrtý

16. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Olympiáda je v plném proudu a my s nervozitou i nadšením sledujeme boj českých sportovců o medaile. Jedno velké utkání nás ale ještě čeká. Bára Špotáková, ambasadorka společnosti Procter&Gamble, hodlá letos v Riu obhájit zlaté medaile z předchozích dvou olympijských her. My se na příběh Báry ale podíváme z druhého konce a v rámci kampaně Děkuji, maminko, budeme sledovat, jak její snažení v Riu prožívá její maminka.

Úterý 16. 8.

Dneska jsem měla spíše takový odpočinkový den. S druhou babičkou jsme byly domluvené, že mi přiveze Janečka a bude do konce olympiády u mě, tak jsem mohla v klidu relaxovat a koukat na hry.

Autor: Procter & Gamble

Babička přivezla Janka někdy odpoledne. Hezky jsme se přivítali a pak už jen čekali, až odbije sedmá hodina a my si budeme moci zaskypovat s Bárou. Oba byli naprosto štěstím bez sebe, že se zase vidí. Bylo vidět, že to Báře udělalo obrovskou radost a dodalo sílu ještě před kvalifikačním hodem. V Riu totiž byly dvě hodiny odpoledne a její kvalifikace měla teprve přijít.

Živý přenos kvalifikace ženského hodu oštěpem bude až někdy v noci, takže se na to plánuju podívat až ráno. Snad Bára projde kvalifikací a bude moci ve čtvrtek bojovat o zlato. 

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko