Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Diář maminky: Den třetí

15. srpna 2016 | 16:16
Prezentace klienta |

Olympiáda je v plném proudu a my s nervozitou i nadšením sledujeme boj českých sportovců o medaile. Jedno velké utkání nás ale ještě čeká. Bára Špotáková, ambasadorka společnosti Procter&Gamble, hodlá letos v Riu obhájit zlaté medaile z předchozích dvou olympijských her. My se na příběh Báry ale podíváme z druhého konce a v rámci kampaně Děkuji, maminko, budeme sledovat, jak její snažení v Riu prožívá její maminka.

Neděle 14. 8. a pondělí 15. 8.

Na víkend jsem plánovala výlet za Janečkem a druhou babičkou, tak jsem se za nimi už v sobotu rozjela. Počasí se naštěstí umoudřilo a my si užili pohodový víkend. Podnikli jsme v neděli výlet na Berounku a dneska jsme vyrazili na Petřín. Od zítřka budu mít Janečka až do konce týdne jen já, tak se mu snad nebude moc stýskat po mamince a bude veselo. Včera se mu trošku zastesklo po mamince, ale stačilo říct, že přijede za týden, a bylo po starostech. Janeček je moc prima, nepláče, je statečný, a tak si můžeme hezky užívat společný čas.

Během rodinných povinnosti ale samozřejmě nezapomínám fandit našim sportovcům. O víkendu jsem sledovala všechna tenisová klání a jsem na Petru Kvitovou, Radka Štěpánka, Lucku Hradeckou, Báru Strýcovou a Lucku Šafářovou strašně hrdá. Dokonce jsem koukala i na finále v mužích, ale závod

Bolta už jsem počkat nezvládla. Podívala jsem se až dneska ráno ze záznamu. Abych nezapomněla, tak jsem samozřejmě napjatě sledovala i závod Ondřeje Synka. Ve finiši to bylo dost dramatické, ale nakonec z toho dopadl alespoň ten bronz. Máme na něj docela štěstí.

Včera jsme si volaly s Bárou, cítím z ní pohodu, což je dobře. Říkala, že v Riu je pohoda, pěkné počasí, ale že jí tam chybí Janeček. Přeci jen je to máma a stýská se jí po něm. Už jen pár dní a přijde na řadu její hod. Místo Báry jsem totiž nervózní já. Samozřejmě jí to neříkám, abych ji moc nerozhodila. V každém případě se už nemůžu dočkat.

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko