Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Diář maminky: Den první

12. srpna 2016 | 13:19
Prezentace klienta |

Olympiáda je v plném proudu a my s nervozitou i nadšením sledujeme boj českých sportovců o medaile. Jedno velké utkání nás ale ještě čeká. Bára Špotáková, ambasadorka společnosti Procter&Gamble, hodlá letos v Riu obhájit zlaté medaile z předchozích dvou olympijských her. My se na příběh Báry ale podíváme z druhého konce a v rámci kampaně Děkuji, maminko, budeme sledovat, jak její příběh v Riu prožívá její maminka.

Čtvrtek 11. 8.

Dnes jsme se s Bárou všichni u nás doma rozloučili, pozvali jsme i druhou babičku, aby nás bylo víc, a všichni jsme Báře popřáli hodně štěstí a pohodovou cestu do Ria. Barča si naposledy pomazlila Janečka a vyrazila i s přítelem na letiště. Napsala mi ještě z letadla, že už sedí na místě a jen čekají na odlet.

Autor: Soukromý archiv B. Špotákové

Čekala jsem, že bude malý Janeček brát odlet maminky daleko hůř. Jsem překvapená, jak rozumně to bere. Je pravda, že na to byl připravený. Bára mu totiž vysvětlila, že nějakou dobu teď bude hlavně s babičkami. Na maminku se koukne tu a tam v televizi. Bere to skutečně statečně, dokonce při loučení ani neplakal. Ale je jasné, že maminka mu bude chybět. Kdo z naší rodiny bere Báry odlet asi nejhůř, je naše fenka Kevina. Byla z toho celá nešťastná, tak jí budu chodit venčit, aby jí doma nebylo smutno.

Autor: Procter & Gamble

Jsem hrozně zvědavá, jak se Báře povede její hod. Než ale přijde na řadu její závod, tak se budu snažit sledovat všechny naše sportovce. Například dnes jsem si opravdu užila boj Lukáše Krpálka o medaili. Fandila jsem, co to šlo a nakonec to dobře dopadlo. Nemůžu se dočkat, až se mnou bude Janeček fandit Báře. Moc mu to jde, krásně tleská a rád fandí mamince. Snad ho na její závod budu hlídat já. Střídáme si ho totiž i s druhou babičkou.

To je pro dnešek vše. Zítra se k vám zase vrátím.

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko