Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tesco Potraviny on-line vás toto léto pořádně zchladí!

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
27. července 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto je v plném proudu a to znamená jediné – teplé slunečné dny, příležitost ke spoustě gurmánských zážitků a hlavně zasloužený odpočinek. Horké měsíce nám však také dávají pořádně zabrat. Společnost Tesco proto prostřednictvím své služby Tesco Potraviny on-line přichází hned se třemi tipy na letní osvěžení. Vaše nákupy vám v Tescu zkompletují, zabalí a chlazené či mražené doručí až ke dveřím domů a bytů. Vy se pak ve volných chvílích můžete věnovat rodině, vyrazit společně na výlet nebo se prostě jen tak usadit na zahradě – s Tescem si zkrátka léto užijte na maximum! Aby bylo vaše léto ještě příjemnější, společnost Tesco si připravila hned tři osvěžující bonusy!

Garance pohodového léta ve třech bodech

Za prvé: rozvážíme pro vás po celé léto (tedy do 12. 9. 2016) zdarma. Stačí jen nakoupit nad 1 799 korun a zadat slevový e-kupon s kódem 100Leto. Z celkové částky vám bude odečteno 100 korun, které plně pokryjí i tu nejvyšší možnou sumu za dovoz. Ta se běžně pohybuje mezi 49 a 99 korunami v závislosti na čase doručení.

Za druhé: Jedna z variant doručení vašeho nákupu Klikni & Vyzvedni, která v sobě zahrnuje všechny výhody on-line nakupování spolu s komfortní možností vyzvednout si zboží na výdejním místě, bude během celého léta dostupná za symbolickou 1 korunu (původní cena 39 korun). Jak to celé funguje? Název služby napoví, že potraviny jednoduše „naklikáte“ a následujícího dne, třeba po cestě na chatu, už si je jen přeberete – a nemusíte dokonce ani vystoupit z auta. Službu lze využít hned ve třech městech po celé České republice, v Praze v Letňanech, Brně-Králově Poli a Mladé Boleslavi.

Za třetí: Jistě s námi budete souhlasit, že k létu neodmyslitelně patří cestování, výlety a poznávání nových a zajímavých míst. Proto jsme se rozhodli připravit pro vás ještě jeden osvěžující bonus navíc! Jako pozornost od nás při nákupu nad 1 799 korun obdržíte unikátní kód, který vložíte na webu www.itesco.cz/zazitky a vyberete si zde jednu ze třech skvělých slev na volnočasové aktivity s rodinou. V době, kterou jste šikovně ušetřili nakupováním, se tak můžete obdivovat krásám českých hradů a zámků nebo se zrelaxovat ve wellness. Akce platí až do 18. září a slevy můžete vybírat až do 30. září 2016.

Letní výhody on-line nákupů

Na Tesco Potraviny on-line seženete vše, co je pro pohodové léto nezbytné – ať už zatoužíte osvěžit se melounem, hodit na gril kus dobrého masa, namíchat si osvěžující drink nebo vám prostě jen dojde opalovací krém – ve 20 000 položek jsou zahrnuty všechny produkty běžně k dostání v kamenných obchodech. Jako po celý rok pro vás zavážíme v našich chladicích i mrazicích Tesco dodávkách, které nedopustí porušení teplotního řetězce potravin – ani vytoužená zmrzlina tak proto při převozu v horkých letních dnech nedojde k úhoně.

Prostřednictvím služby Tesco Potraviny on-line vyřešíte nákupy během několika minut. Díky šikovné aplikaci ve vašich smartphonech pak můžete nakupovat třeba i na pláži nebo dokonce z bazénu. Rozvoz potravin je pro vás k dispozici sedm dní v týdnu a to od 8. hodiny ráno až do 22. hodiny večerní. Můžete si tak snadno naplánovat „doplnění zásob“ na den a čas, který potřebujete. Vzpomeňte si například na klasickou situaci po návratu z dovolené – unavení po dlouhé cestě, doma čekají hory špinavého prádla k vyprání a navíc prázdná lednice… Tomu lze ale snadno předejít. Objednávku na www.itesco.cz můžete udělat už 3 týdny dopředu a změnit ji až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Nákup lze zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou přímo řidiči až po převzetí zboží.

Dovážková služba Tesco je po více než čtyřech letech od spuštění dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích (Praha, Středočeský, Jihomoravský, Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Plzeňský kraj) a dvanácti městech. Pokud jste tedy ještě neokusili kouzlo on-line nakupování, právě teď je ten pravý čas. Využijte letní slevu na dopravu i ušetřený letní čas – do poslední vteřiny a se vším, co k němu patří!