Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Podívejte se na tři velké krasavce českého muzikálu

27. června 2016 | 10:00
Prezentace klienta |

Skvěle zpívají, hrají i tančí a navíc dostávají do varu divačky v hledišti svým nepřehlédnutelným šarmem.  Není se tedy čemu divit, že fešákům Janu Křížovi, Romanu Tomešovi a Přemyslu Pálkovi přibývají fanynky geometrickou řadou. Od září se všichni tři pánové budou scházet v elvisovském muzikálu Srdcový král v Divadle Kalich. Co o nich musíte vědět?

Jan Kříž

Už dlouho se o něm píše jako o jednom z nejvýraznějších mladých talentů současné české muzikálové scény. Ostatně fakt, že ve svých třiceti má už dvě prestižní Ceny Thálie právě za muzikál, mluví za vše. Zdobí ho také vítězství v jediné české castingové tv show Robin Hood – Cesta ke slávě. Má na kontě hlavní role v Touze, Robinu Hoodovi, Pomádě, Horečce sobotní noci či Atlantidě ve svém domovském Divadle Kalich, úspěchy sklízí také na mimopražských jevištích a má za sebou dokonce i režijní debut, stejně jako autorské album. Znát ho můžete rovněž z Ordinace v růžové zahradě 2 nebo ze seriálu Helena.

Jan Kříž
Autor: Lenka Hatašová

Roman Tomeš

Pokud vám tu už dlouho chyběl typ charismatického romantického rockového písničkáře, vyhledejte si jeho sólovou desku. Jeho talent v celé šíři a značný hlasový rozsah naplno oceníte v muzikálech, ve kterých září ve velkých rolích, například v Osmém světadílu, Pomádě, Horečce sobotní noci, Mauglím, Tajemství v Divadle Kalich a mimo tuto scénu například ztvárňuje Ježíše i Jidáše v legendě Jesus Christ Superstar.  Z obrazovek si ho pamatujete jako Pavla z Doktorů z Počátků nebo Dannyho z Ordinace.

Roman Tomeš
Autor: Lenka Hatašová

Přemysl Pálek

Od pěti let se profesionálně věnuje tanci, ke kterému časem přibral i zpěv a herectví, takže dnes je z něj všestranný muzikálový talent. Poprvé na sebe výrazněji upozornil jako Patrik ze seriálu První krok, následovaly velké divadelní příležitosti v podobě rolí Dannyho v Pomádě, Tonyho v Horečce sobotní noci či Andreje v Atlantidě, ale také řada činoherních úloh. Schválně jestli uhádnete, v jaké reklamě ho momentálně můžete vidět na obrazovkách. Role trenéra v legínách mu sice na mužnosti nepřidá, ale vtipná je dost!

Přemysl Pálek
Autor: Richard Kocourek

Co ještě mají tito charismatičtí muži společného kromě výjimečného talentu? Ani jeden z nich není přelétavý typ, všichni tři jsou šťastně a dlouhodobě zadaní. Ale na jevišti Divadla Kalich budou patřit jenom vám, milé dámy!

Více najdete na www.divadlokalich.cz