Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S dětmi do Turecka? Víme, jak na to

22. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Už i vaše děti netrpělivě odpočítávají poslední dny do prázdnin? Odměňte je dovolenou, kde si užijí mnoho zábavy a každý den se mohou těšit na nová dobrodružství v dětských klubech s českými animátory. Letos je hlavním tématem ve všech hotelech sportovní klání během letní funtaziády. A vy? Vy můžete chytat bronz a relaxovat na pláži. Podívejte se na 3 tipy, kam s dětmi vyrazit v Turecku, které je synonymem ideální rodinné dovolené.

Autor: CK FISCHER

Turecká riviéra patří k nejpopulárnějším a nejvybavenějším rekreačním destinacím v Evropě. Mimo jiné nabízí místa s malebnými zálivy a rozsáhlým pobřežím v doprovodu krásných horských scenérií. Svým návštěvníkům poskytuje úchvatnou orientální atmosféru i kontrast moderního světa a starověkých staveb. „Na Turecké riviéře můžete vyzkoušet nejrůznější druhy sportů ve vodě, ve vzduchu i na souši. V rámci hotelových komplexů i přímo na pobřeží je připravena celá řada atrakcí a sportovišť,“ doplňuje Jan Bezděk z cestovní kanceláře Fischer. 

Side: 4* Funtazie klub Gardenia Beach

Autor: CK FISCHER

Side je oblíbené letovisko se starými antickými památkami na pobřeží Středozemního moře v centru Turecké riviéry. Během dovolené si můžete vychutnat kouzlo dávné historie spojené s moderní architekturou nových hotelů. To vše v doprovodu krásných pláží.

V nabídce klubové dovolené je příjemný rodinný resort přímo na písečné pláži, který se kromě perfektního vyžití pro děti může pyšnit vynikající kuchyní. Komplex zaručuje klidnou dovolenou s rodinnou atmosférou.

Side: 5*Funtazie klub Oleander

Autor: CK FISCHER

Rájem pro děti je i další resort ležící asi 4 kilometry od města Side. Nespornou výhodou je možnost pobytu až 3 dětí zdarma. Přímo v hotelu se nachází dětský svět Wonderland, kde mohou děti vyzkoušet dráhu pro motorky, velké dětské hřiště s hradem a skluzavkami a s dalšími atrakcemi. Rodiče mohou relaxovat v hotelovém spa centru nebo se vydat na výlet za památkami v Side, zatímco děti budou zdolávat rekordy v letní olympiádě pod vedením českých animátorů.  

Kizilot: 5*Funtazie Klub Amelia Beach Resort & Spa

Autor: CK FISCHER

Kizilot je menší letovisko na Turecké riviéře, ve kterém naleznete zde vše, co neodmyslitelně patří ke správnému prázdninovému středisku, počínaje obchůdky, restauracemi až po živé bary. Rodiny s dětmi ocení kvalitní hotely postavené přímo na širokých písečných plážích. Komplex je situován v klidnější části a nabízí tak dostatek nerušeného odpočinku. Ten si můžete dopřát i v hotelovém spa wellness centru.