Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Za nový nábytek teď ušetříte: Zapomeňte na dlouhé měsíce odříkání a využijte výprodeje

16. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Sníte už dlouho o nové kuchyni, krásné sedací soupravě do obýváku nebo pohodlné posteli? Kdo by si nechtěl udělat radost novým nábytkem. Většinu z nás ale rozesmutní vysoké ceny. Kvůli nim jsme často odsouzeni k několikaměsíčnímu šetření, abychom dali dohromady dost peněz. Říká se, že kdo si počká, ten se dočká. Ale je zdlouhavé šetření skutečně nutné?

Udělejte si radost novou kuchyní

Patříte mezi lidi, kteří rádi vaří? Určitě občas přemýšlíte o tom, jak byste si doma zařídili vysněnou kuchyni. Jen mít ty peníze, aby člověk ze snu udělal skutečnost… Je pravda, že většina kuchyní stojí hodně peněz, ale není to tak vždy! Naštěstí se na internetu, ale i v prodejnách, občas objevují akce a výprodeje, díky kterým ušetříte spoustu peněz. Kuchyni na fotografii teď mají v JENA-nábytek.

Autor: JENA-nábytek

Poseďte si s přáteli na luxusní sedačce

Určitě si domů rádi pozvete přátele, abyste společně poseděli a popovídali si. U toho si otevřete dobré víno a o zábavu je postaráno. Teď si k tomu ještě představte pohodlí luxusní sedačky, do které se zaboříte jako do peřin. Takové chvíle si zapamatujete na hodně dlouho. Jakou sedačku máte doma vy? Podívejte se na JENA-nábytek a nechte se inspirovat.

Autor: JENA-nábytek

Spěte jako králové

Ztuhlá záda a bolest za krkem. Pokud máte sedavou práci, určitě vás podobné problémy se potkaly. Ale máme za potřebí každé ráno vstávat s nepříjemným pocitem v zádech a krční páteři? Dá se jim předejít a ještě si u toho užít pohodlí. Základem je kvalitní spánek, protože tělo musí mít dostatek času na regeneraci. K tomu se hodí pohodlná postel, která zároveň uleví vaší páteři a zádům. Tu na fotce si můžete prohlédnout v JENA-nábytek.

Autor: JENA-nábytek

Zajímal by vás i jiný nábytek, než ten na fotkách? Tak se určitě podívejte na JENA-nábytek, kde teď mají slevy až 61%.