Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak osvěžit nejen svůj vůz

9. června 2016 | 12:34
Prezentace klienta |

Tempo změn a obecně života, a to především lidí žijících ve větších městech, se neustále zrychluje. Kvůli velkému shonu se snaží využití svého času co nejvíce zefektivnit. Při přejíždění z práce domů, na nákup nebo na cvičení tráví mnoho dospělých v autě až několik hodin denně, doslova v něm žijí a často v něm i posvačí, převážejí i zapomínají spousty věcí, což se může negativně projevit na voze  a ten začne pomalu ztrácet svěžest.

Chcete-li udržet v autě hezké prostředí a příjemnou vůni, měli byste se o něj průběžně a pravidelně starat. Na konci každého dne je dobré projít auto a vypořádat se se všemi odpadky a drobky na potazích i koberečcích. Jednou za čas pak není od věci dopřát vozu oživení pomocí vyleštění oken a vysání interiéru.

Vaší palubní desce navrátí lesk i obyčejné vlhčené ubrousky. A nakonec můžete své auto vyzdobit nejrůznějšími voňavými a aromatickými produkty, které si umí poradit s nežádoucími pachy všeho druhu.

Nečistoty a zbytky jídla neprospívají interiéru vozu, ale ani dentální hygieně. Neměli bychom tedy zapomínat na osvěžení našich úst po každém jídle i pití.  Pro tyto chvíle se vyplatí mít v autě vždy po ruce žvýkačky bez cukru Orbit, například ve výhodném velkém balení s 46 nebo 60 kusy dražé. Dóza přesně padne do držáku na pití, nebo se schová do kastlíku. Orbit je jednoduše ideální spolujezdec.

Dopřejte svěžest nejen svému automobilu, ale i sobě. Žvýkačky bez cukru Orbit v mátových i ovocných příchutích nejen že příjemně potěší vaše smysly, navíc vyrovnávají pH v ústech a tím účinně bojují proti vzniku zubního kazu.

 Více informací se dozvíte zde!