Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavné hračkářství Hamleys otevřelo v Praze: Kromě hraček nabízí i zábavu pro celou rodinu

Video se připravuje ...
Návštěva v hračkářství vás přenese do světa anglických pohádek
VIDEO: Adam Balažovič
24. května 2016 | 06:00

Vodní svět, tobogan, obří kolotoč. To jsou jen některé z atrakcí, které vám, ale hlavně dětem mohou zpříjemnit nákup hraček v nové pobočce hračkářství Hamleys. Největší obchod svého druhu ve střední Evropě se otevřel v Praze před několika dny.

Nejen na dvě obří poschodí plná hraček, ale i na další atrakce láká nové hračkářství, které se začátkem května otevřelo v centru Prahy. Hamleys chce nabídnout radost z hraček a jedinečné zážitky pro rodiny. "Hračky mají být především zábava a o to se u nás snažíme," říká PR manažer Hamleys Praha Michal Večeřa. Před zraky dětí a rodičů tak nechávají hračky ožívat. Navíc zde pracují týmy zkušených demonstrátorů, kteří hračky předvádějí a nechají děti si s nimi pohrát.

V Hamleys mají jen jedno pravidlo: žádná pravidla zde nejsou
Autor: Hamleys

"Máme zde jediné pravidlo: že žádná pravidla neexistují," říká Večeřa. "Je tak hodně na dětech, co si zde užijí." A užívají si opravdu dost: kolotoč, tobogan, střílení z pistolí, zkoušení nové modelíny, kobercové piano nebo start obří rakety. Na své si tu přijdou děti všech věkových kategorií, a dokonce i ti, kteří nikdy dětmi být nepřestali. Člověk si připadá trochu jako Karlík, který společně s továrnou na čokoládu navštívil také výrobnu hraček. Obří lízátka a další cukrovinky přesně jako z britských pohádek najdete v obchodě také, a to i s Bertíkovými kouzelnými fazolemi.

Video se připravuje ...
Návštěva v hračkářství vás přenese do světa anglických pohádek • VIDEO: Adam Balažovič

Některé atrakce jsou zdarma, jiné – například kolotoč nebo autíčka – budou časem za poplatek.

Autor: is