Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nové chladničky od Miele – více prostoru pro potraviny i místo pro vaše vzkazy

30. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Nedostatek místa v ledniččce a neustálý boj o uskladnění potravin. Situace se navíc zkomplikuje každé svátky, kdy nakupujeme jídla více než normálně, a poakždé když pozveme návštěvu. Miele naštěstí zná elegantní řešení tohoto problému.

Spoustu místa pro vaše delikatesy

Návštěva přátel či velká rodinná oslava se neobejde bez dokonalé přípravy zahrnující dostatečné zásoby jídla i pití. Obzvláště v případě nečekaných strávníků oceníte chladničku s mrazničkou s dostatkem prostoru, plochou pro neskladné předměty či schopností zachovat potraviny déle čerstvé. Ideální přístroje nejen pro běžné nákupy, ale především pro nenadálé události nabízí nová řada chladniček Miele K 20.000. Kromě vnitřního prostoru XL a prostoru PerfectFresh Pro, zajišťujícího až pětinásobně dlouhou čerstvost potravin, oceníte také další vychytávky – snadné otevírání dveří Click2Open, tichý chod SilenceSystem nebo inovativní koncept osvětlení pro dokonalý přehled. Zdá se vám, že by pivo či minerálka chtěly více vychladit? Ani to není problém – díky webové aplikaci Miele App můžete snadno zadávat požadované teploty a funkce.

Svým elegantním designem pozvednou chladničky K 20.000 skutečně každý interiér a k dostání jsou v několika barevných variantách – obsidián černé, briliantové bílé, nerez či Blackboard Edition.

Autor: Miele

Komunikujte přes chladničku

Varianta Blackboard Edition představuje nejen dokonalé uskladnění běžných potravin, delikates a nápojů, ale také netradiční komunikátor. Černou stěnu můžete využívat pro psaní nejrůznějších vzkazů svým blízkým, pro snadné nasměrování k požadované potravině či nápoji stačí jen napsat název a přidat šipku ve správném směru. Milovníci sportovních přenosů mohou tuto plochu využívat jako improvizovanou sázkovou kancelář – pro tipování výsledků jednotlivých zápasů i sázky.

Kompaktní vinotéka pro skvěle vychlazené víno

Určitě se vám už stalo, že jste měli chuť na lahev burgundského, nebo jste chtěli nabídnout přátelům sklenku skvěle vychlazeného pinot gris. S novou kompaktní vinotékou od Miele se vám už nestane, že by víno nebylo dobře připravené. Díky malým rozměrům představuje elegantní a praktické řešení pro malou kuchyni či obývací pokoj. Vejde se do ní 18 lahví o objemu 0,75 l, tedy zcela dostatečné množství pro malou domácí párty, a dokonce i lahve champagne o velikosti Magnum. Dvě ze tří úrovní lze vyjmout, což přispívá většímu komfortu, stejně jako LED osvětlení a magnetická tabulka, na niž se píše křídou. Teplotu lze nastavit v rozmezí +5 až +20 °C.

Autor: Miele

Další informace o komfortním uskladnění vína či potravin najdete na www.miele.cz.