Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zážitky, které udělají z každého muže romantika

10. května 2016 | 19:25
Prezentace klienta |

Zvláště v měsíci lásky oceníme tipy na místa, kde romantika teče proudem a obměkčí i ty nejzatvrzelejší cyniky nebo otevře ta nejuzavřenější srdce. Nechte své protějšky roztát při návštěvě špičkových muzikálů Divadla Kalich, ve kterých láska hraje hlavní roli. Uvidíte, že už po prvních písničkách skončí vaše dlaň v té jeho.

A pozor! Od května až do září nabízí Divadlo Kalich všem svým mimopražským divákům jízdenky zdarma na vlak Českých drah k nákupu vstupenek na víkendová muzikálová představení. Zcela zdarma se tedy dostanete ze svých domovů i zpět a navíc si v hlavním městě můžete užít vedle návštěvy divadla ještě mnohem víc za výhodných podmínek, dokonce i romantickou noc v hotelu. Všechno podstatné nejen o této akci lze nalézt na www.divadlokalich.cz

Přidáváme 3 zaručené tipy z repertoáru Divadla Kalich na 100% romantický zážitek:

POMÁDA

„Letní láska nečekaná…“ Nestárnoucí love story patří mezi nejdéle uváděné tituly v muzikálové historii. Zhlédlo ji více než 5 miliónů diváků v různých koutech planety, samozřejmě všichni známe také její filmovou verzi s Johnem Travoltou a Olivií Newton – John v hlavních rolích. Pomáda v Divadle Kalich je efektní taneční show plná známých hitů, energie, romantiky, humoru a dech beroucích výkonů. Klidně podlehněte nakažlivé chuti do života, hoďte starosti za hlavu a vraťte se zpátky do časů, kdy lásky kvetly na tanečním parketu.

z muzikálu Pomáda
Autor: Richard Kocourek

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

Další klasika a legenda filmového plátna, tentokrát s nesmrtelnými hity skupiny Bee Gees. Mladí talentovaní herci Divadla Kalich nastudovali divadelní verzi takovým strhujícím způsobem, že diváci vstávají ze sedadel a nechávají se „nakazit“ jejich bravurními tanečními i pěveckými výkony. Výpravnost představení podtrhuje nejmodernější světelná technika, jaká na českých jevištích dosud nebyla použita. Z lékařského hlediska může být horečka léčebným procesem. Věřte, že také taneční Horečka v Divadle Kalich vám pomůže zbavit se všeho, co vás tíží.

z muzikálu Horečka sobotní noci
Autor: Richard Kocourek

SRDCOVÝ KRÁL

Napjatě očekávaná novinka Divadla Kalich má premiéru už v září. Tento americký muzikál spojuje dva velikány: Elvise Presleyho, jehož slavné songy doprovázejí moderní verzi komedie Williama Shakespeara Večer tříkrálový. Podíváme se do jednoho zapadlého městečka Ameriky 50. let, ve kterém jsou zakázány jakékoli projevy citu a radosti na veřejnosti. S tím ovšem zatočí kytarista a tulák Chad, který všechny obyvatele strhne rebelstvím své hudby a jejich nudné životy navždy převrátí vzhůru nohama... Uznejte, že hity jako Love Me Tender nebo Heartbreak Hotel nemůžou nechat nikoho netečným.

herecký tým Srdcového krále
Autor: Richard Kocourek