Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ideální svačinka ke kávě

29. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Dopřejte si to potěšení a ochutnejte výjimečné „Ze srdce sladké“ pečivo, které pro vás s láskou upekli pekaři z Penamu. Výrobky nové prémiové řady „Ze srdce sladké“ vynikají pečlivým výběrem ingrediencí tak, aby každý kus získal svou zcela jedinečnou chuť a vůni.

Pozornost pekařů je rovněž zaměřena na výběr samotných náplní, které jsou mimořádně jemné a chutné. Výsledný výrobek tak tvoří naprosto dokonale sladěný celek. Pověstnou třešničkou na dortu je osobitý a hravý grafický design, podtrhující poctivý a zároveň svěží charakter jemného pečiva řady. Dominantní světlý podklad spolu s hravými barvami tak potěší nejedno oko a navodí touhu ochutnat jemné pečivo řady Ze srdce sladké.

Autor: Penam

Ke kávičce bez práce

Plánujete odpolední kávičku s kamarádkami u vás doma a nechcete ztrácet čas s náročným pečením? Vyzkoušejte tradiční a oblíbenou Ze srdce sladkou Briošku od Penamu, která vám svou sladkou chutí a jemností zpříjemní každé pohoštění. Obsahuje vysoké množství másla a díky vylepšené receptuře si na ní určitě všichni pochutnají.

220 gramové balení pořídíte v řetězci Billa kolem 24,90 Kč.