Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zkuste si roli manažerky hypermarketu! Není to žádná hračka!

7. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Snad všechny jsme si jako malé rády hrály na prodavačky. A asi všechny jsme si v dospělosti na nějaký ten supermarket postěžovaly. Tak si samy zkuste, jaké to je takový supermarket, nebo dokonce hypermarket řídit. Máme pro vás tip na povedenou mobilní hru, která pobaví vás i vaše děti a navíc je úplně zdarma.

Jak si vytvoříte svůj obchod?

Hru Moje malé Tesco si můžete stáhnout do svého telefonu či tabletu se systémy iOS, Android a Windows Phone. Aplikace je zcela zdarma a žádné platby neprobíhají ani během hry. Další velkou výhodou je, že můžete hrát i offline.

Autor: mojemaletesco.itesco.cz

Jaké úkoly na vás ve hře čekají?

Začínáte s malou prodejnou, kterou si samy navrhnete, vyzdobíte a postupně přidáváte nové regály a další vybavení podle toho, jak se vám jako vedoucí obchodu daří. Staráte se o prodejnu, ale i sklad a kancelář. Vaším úkolem je objednávat zboží, doplňovat regály a obsluhovat zákazníky.

Budou-li vaši zákazníci spokojení, postupně rozšíříte svou prodejnu i činnost. Budete pak moci vyrábět vlastní produkty, například péct chléb nebo dorty, vyřizovat objednávky z e-shopu, najímat nové zaměstnance, a dokonce i obchodovat s přáteli a dalšími hráči na virtuálním tržišti.

Autor: mojemaletesco.itesco.cz

Co všechno budete prodávat?

S vašimi úspěchy se bude rozrůstat také váš sortiment. Svým zákazníkům budete moci nabízet stále větší množství trvanlivých i čerstvých potravin a řadu dalších výrobků, od kosmetiky až po krmivo pro domácí mazlíčky.

Připraveno je pro vás až přes 100 úrovní a s každou se můžete těšit na něco nového. Hra je založena na menších úkolech, které se dají snadno plnit i během krátkých volných chvil v průběhu dne. Práce úspěšné manažerky však nikdy nekončí!

Autor: mojemaletesco.itesco.cz

Jak se virtuální obchod podobá skutečnému?

Hra byla vytvořena podle reálných obchodů Tesco a je průběžně aktualizována. Ve hře se setkáte se stejnými službami, vybavením i sortimentem, které samy znáte z vlastních nákupů. Vyzkoušíte si tak, jak takový obchod opravdu funguje a o co všechno je nutné se postarat.

Stáhněte si hned svůj hypermarket do kapsy!