Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Soboty na horách nemusí být jen o lyžích

20. ledna 2016 | 11:33
Prezentace klienta |

Zimu na horách miluje každý! Dny strávené na sjezdovkách se střídají s večery, které většina z nás tráví v příjemně vyhřátých chatách se svými nejbližšími. Ale hory nejsou jen o lyžování. Proto vám přinášíme tip na jedinečnou rodinnou akci, kde se zabaví nejen děti, ale i dospělí. Užijte si zábavu s HAVEX-auto Winter Tour!

Co je vlastně HAVEX-auto Winter Tour?

To je zimní šňůra po našich českých skiareálech, která svým návštěvníkům nabízí bohaté vyžití pro celou rodinu na celý den.  Postupně se tak můžeme skvěle pobavit v oblíbených lyžařských střediscích, kde vám budou představeny vozy 4x4 a to nejen modely ŠKODA a SEAT, ale i vybrané automobily značek JEEP a FIAT.

Autor: Havex-auto

Adrenalinová zábava pro chlapy

Chcete si sjet sjezdovku na kole? Není problém! V zimní krajině si na vlastní kůži můžete vyzkoušet nejen auta, ale i zimní kola Sumo značky Author, které jsou hitem letošního roku. K testování budou připraveny lyže LUSTi a funkční oblečení s membránou GORE-TEX.

I děti si přijdou na své

I o děti bude skvěle postaráno. Zábavný dětský animátor jménem Cucíno má pro vaše ratolesti nachystaný bohatý doprovodný program a k tomu spoustu soutěží o krásné ceny. Děti se mohou pobavit i s dětským maskotem, se kterým se určitě nudit nebudou!

Krásná i na svahu

I na horách můžete vypadat skvěle! Proto je pro dámy připraven AVON koutek, kde vám odbornice poradí, jak se správně starat o pleť především teď v zimě. Vyzkoušet si můžete i zimní líčení, které podtrhne vaši krásu a zároveň ochrání pokožku před mrazivým počasím.

Tím však zábava nekončí. Každou zastávku zpestří vystoupení živé hudební kapely, která rozpohybuje malé i velké. Občerstvit a zahřát se můžete u Ice baru s akčními cenami jak alkoholických tak nealkoholických nápojů.

Autor: Havex-auto

Přijďte si užít den plný zábavy a zážitků. Akce vždy začínají v 10 hod a končí v 16 hod. Vstupné je zdarma.

Více informací se dozvíte na www.havex.cz

Kdy akce probíhají

23.1. Skiareál Ještěd
30.1. Skiareál Paseky nad Jizerou
14.2. Skiareál Benecko v Krkonoších
20.2. Skiareál Mladé Buky