Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

ZP 211 je zdravotní pojišťovnou roku 2015

25. ledna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Víte, že nyní je možné změnit zdravotní pojišťovnu? Zvolte pro svou rodinu zdravotní pojišťovnu, kterou doporučují ředitelé nemocnic, lékaři i pacienti.

Jak dopadlo hodnocení zdravotních pojišťoven?

CGM Zdravotní pojišťovna roku 2015 je unikátní žebříček zdravotních pojišťoven, které byly hodnoceny ve třech fázích. V první fázi hodnotil zdravotní pojišťovny management více než 150 českých nemocnic. Ve druhé fázi vyjádřilo svůj názor více než 10 000 praktických a ambulantních lékařů a v poslední fázi přišli na řadu pojištěnci a pacientské organizace. Celkovým vítězem ankety HealthCare Institute se stala ZP 211.

Autor: ZP MV ČR

Co je důležité při výběru zdravotní pojišťovny?

Každá žena chce svou rodinu dobře zabezpečit zejména v oblasti zdraví. Mnoho z nich však neví, dle jakých kritérií zdravotní pojišťovnu vybírat. Výše zmíněný projekt se snaží poskytnout ucelený obraz o tomto trhu a také pomoci zorientovat se ve službách zdravotních pojišťoven. Kromě příspěvků a benefitů, které zdravotní pojišťovna nabízí svým klientům, je dobré dívat se i na její finanční stabilitu a jistotu, kterou vám poskytuje ve chvíli, kdy potřebujete ošetřit. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR je ekonomicky nejstabilnější v České republice a je schopna svým závazkům dostát řádně a včas.

Na změnu zdravotní pojišťovny máte nyní 3 měsíce

Pokud se chcete přidat mezi pojištěnce ZP 211 od 1. 7. 2016, můžete se přihlásit online do 31. 3. 2016. Vyplníte formulář, který podepsaný zašlete na uvedenou adresu. Pokud nemáte k dispozici tiskárnu, můžete využít možnost vyplnění formuláře online, který vám pak ZP 211 zašle k podepsání poštou. Nebo je možné zajít na kteroukoli z poboček ZP 211, kde vám s vyplněním přihlášky rádi pomohou.

Autor: ZP MV ČR

Co Vám ZP 211 nabízí?

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR klade důraz především na prevenci. Během celého roku nabízí širokou škálu příspěvků, například pro těhotné ženy a ženy po porodu, pro školní děti, seniory a další. Prohlédněte si Preventivní programy, které ZP 211 připravila pro rok 2016. Už jste slyšeli také o Kartě života? Každý pojištěnec ZP 211 má možnost zřídit si Kartu života, se kterou má údaje o svém zdravotním stavu (nebo zdravotním stavu svého dítěte) přístupné online a díky mobilní aplikaci je může mít stále při ruce.

Chcete se dozvědět více? Navštivte naše webové stránky nebo nás sledujte na Facebooku.