Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 perfektní letní destinace pro vaše děti

18. ledna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Leden je ideální na výběr letní dovolené v předprodejích s nejvyššími slevami a dětmi zdarma. Vybrali jsme pro Vás tradiční a ověřené destinace, kde Vaše dovolená proběhne v klidu a bez problémů.

1.     Řecko

Autor: Shutterstock


Proč právě sem: Slunné Řecko splňuje snad všechny požadavky na rodinnou dovolenou bez chybičky. Nádherné pláže a pozvolný vstup do moře jsou vhodným místem i pro ty nejmenší. Mezi ideální rodinná letoviska patří Rhodos, Kréta, Korfu nebo Zakynthos.
Zábava pro děti: Zábava pro děti je zaručena v českých animačních klubech, kde se o děti starají vynikající animátoři. Na plážích mohou vyzkoušet nespočet sportovních aktivit, od volejbalu až po vodní sporty.
Relax pro rodiče: Rodiče mohou vyrazit za nějakou z mnoha antických památek nebo využít bohatých wellness služeb, které mnoho hotelů v Řecku nabízí. Večer by neměli vynechat ochutnávku celosvětově známé řecké kuchyně za doprovodu tradiční řecké hudby.


2.     Španělsko

Autor: Shutterstock

 
Proč právě sem: Kvalitní hotely u dlouhých písečných pláží s čistým mořem slibují perfektní rodinnou dovolenou. Nádherná okolní příroda přímo vybízí k večerním procházkám po pobřeží. Mallorka, Ibiza nebo Andalusie jsou pro rodiny s dětmi jako stvořené.
Zábava pro děti: Španělsko myslí na děti především, proto jsou všechny hotely skvěle vybaveny pro pobyt s nimi. Na Baleárských ostrovech můžete navštívit i několik vodních i zábavních parků. V mnoha hotelech je i dětský klub v českém jazyce, kde si děti mohou vyzkoušet mnoho sportovních aktivit a poměřit své síly s vrstevníky.
Relax pro rodiče: Rodiče si ve Španělsku mohou užít mnoho relaxačních zón, které jsou u každého hotelu, zároveň jsou pro ně připraveny speciální animační programy zahrnující hotelové sportovní aktivity.
 
3.     Bulharsko

Autor: Shutterstock

Proč právě sem: Bulharsku vás nadchnou jedinečné široké pláže a okolní horská příroda. Příjemná vzdálenost a příznivé ceny budou jasnou volbu pro většinu rodin, které touží po dovolené u moře za nízké ceny. Ideálními letovisky jsou Albena, Obzor, Zlaté písky nebo Slunečné pobřeží.
Zábava pro děti: Děti kromě různorodých radovánek u moře mohou navštívit delfinárium ve Varně nebo se vydat na výlet do římského amfiteátru, který je i v Bulharsku k vidění. Hotely nabízí animační programy s českými animátory.
Relax pro rodiče: Pro aktivní rodiče je připraveno mnoho vodních sportů. A ti, kteří touží po pořádném odpočinku, mohou vyzkoušet moderní hotelová spa centra. Teplé večery přímo vybízí k procházce po dlouhé pláži nebo po promenádě, která je poseta obchůdky.
 
A nezapomeňte, že i dovolená se dá vyměnit. V případě, že by rodina do vybrané destinace na poslední chvíli nechtěla odletět, má možnost bez jakýchkoliv poplatků za změny vybrat jiný zájezd, a to i v jiný termín.