Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stolní příbory a porcelán Villeroy & Boch čekají na věrné zákazníky obchodů Tesco

17. prosince 2015 | 11:03
Prezentace klienta |

Elegantním stolním porcelánem s extra tvrdou glazurou a příbory z ušlechtilé oceli značky Bellevue vyráběné skupinou Villeroy & Boch si mohou zákazníci Tesco doplnit již brzy svou kuchyňskou výbavu. Sada nádobí a příborů je k dostání exkluzivně v obchodech Tesco.

Exkluzivní slevu až 78 % na stolní porcelán a příbory Bellevue skupiny Villeroy & Boch mohou zákazníci prodejen Tesco získat až do poloviny ledna. Uplatnění slevy je velmi jednoduché. Za každých 200 korun nákupu získá každý zákazník Tesco jeden věrnostní bod. Porcelán a příbory s výraznou slevou si pak bude moci pořídit buď za 10 nasbíraných bodů, nakupující s kartou Clubcard pak dokonce jen za 7 věrnostních bodů.

Každé jídlo se stane požitkem

Sada nádobí a příborů Bellevue Villeroy & Boch přináší do českých domácností také jiný rozměr v servírování pokrmů. Při podávání pokrmů vypadají jídla na čistě bílém porcelánu s extra tvrdou glazurou velmi elegantně. Talíře jsou rovněž vhodné pro zapékání v troubě do 250 ºC nebo ohřev v mikrovlnné troubě. Příbory jsou naopak vyrobené z nerezavějící ušlechtilé oceli 18/10 a tak, aby padly každému přesně do ruky. Stolní porcelán i příbory lze zároveň pohodlně umývat v myčce.

Nadčasová řada Bellevue zahrnuje produkty, které se hodí pro každodenní používání, svou roli ale perfektně zastanou i při zvláštních příležitostech. „Věříme, že nový věrnostní program naše zákazníky potěší a vychutnají si například letošní štědrovečerní večeři právě z talířů nabízených nyní exkluzivně v obchodech Tesco,“ uzavírá Aleš Pavlík, manažer věrnostních programů společnosti Tesco.