Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kočka Česka 2015: Dnes začíná krajské finále! Podívejte se na nejkrásnější kočičky!

19. listopadu 2015 | 10:00

Také jste celí nedočkaví, který chlupatý mazlíček nakonec bude nosit titul Kočka Česka? Jestli ano, tak se na konečném výsledku můžete podílet! Stačí, když pošlete hlas svému favoritovi, který se dostal do užšího výběru. 

Ve hře o titul Kočka Česka 2015 je nyní už jen dvě stě deset koček! Tolik jich postoupilo z internetového hlasování do krajského finále. Z každého kraje se do užšího kola probojovalo patnáct koček, které dostaly největší počet hlasů. Aby se ale ta vaše stala Kočkou Česka, musíte ji podpořit svými SMS hlasy. 

A to můžete ode dneška od pravého poledne až do 24. listopadu. V tomto kole se totiž bude rozhodovat o tom, které tři kočičky nebo kocourci postoupí do naprostého finále. V něm si pak rozdělí ceny za 60 000 korun! První vyhrává 30 000 korun, druhý 20 000 korun a třetí 10 000 korun. 

Ovšem smysl má bojovat i na úrovni krajů! Soutěžící z každého kraje, který získá nejvíce hlasů, vyhraje balíček produktů HUHU v hodnotě 2000 korun a diplom pro svou kočku nebo kočičku. 

O tom, kdo nakonec bude nositelem titulu Kočka Česka, budete moci hlasovat od 25. listopadu do 1. prosince. Zatím se můžete podívat do galerie na dvacet kočiček, které postupují. 

Autor: red