Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Víte, jak zajistit, aby vaše nádobí stále zářilo čistotou?

26. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že nádobí umyté v myčce nikdy nebude tak čisté, jako když ho umyjete ručně? Trávíte proto denně spoustu času u dřezu? Přestaňte – víme, že to není nutné! Tou nejjednodušší cestou k perfektně umytému nádobí jsou totiž mýty opředené automatické myčky. Ty vám spolehlivě ušetří čas i peníze a zároveň bude vaše nádobí vždy čisté a připravené ke stolování.

Věděli jste, že…

… s myčkou nádobí si můžete v průběhu roku užít až týden volna navíc?

Umýváním stejného množství nádobí, jako se vejde do jedné myčky, strávíte v průměru hodinu. Naložení a vyložení nádobí z myčky přitom zabere jen devět minut. V průměru tak díky mytí nádobí v automatické myčce můžete ušetřit až čtyři hodiny času týdně, což znamená, že za celý rok ušetříte jeden celý týden.

Autor: Reckitt Benckiser

… díky myčce nádobí si můžete dopřát horkou koupel častěji?

Při ručním mytí velkého množství nádobí, které se vejde do myčky, spotřebujete průměrně 49 litrů teplé vody. Při umytí stejného množství v myčce spotřebujeme v průměru dvanáct litrů vody. Takže s každým automatickým umytím nádobí ušetříte 37 litrů vody. Co s tolika litry ušetřené vody? Dopřejte si častější koupel nebo si jednoduše užijte ušetřené peníze.

Autor: Reckitt Benckiser

… přípravky na umývání nádobí v myčce jsou efektivnější?

Kvalitní čisticí přípravky do myčky jsou dnes mnohem účinnější než klasické přípravky určené k ručnímu mytí. Extra účinné jsou například tablety Finish All in 1 a Finish All in One Max, které nádobí zabezpečí dokonalou čistotu a lesk bez nutnosti jeho oplachování před vložením do myčky.

… automatická myčka se kromě nádobí dokáže postarat i sama o sebe?

Pokud si myslíte, že myčka nádobí vyžaduje složitou péči, jste na omylu. Stačí, když ji jednou za měsíc vyčistíte přípravkem, jako je například čistič myčky nádobí Finish, který bezpečně a efektivně rozkládá a odstraňuje nános vodního kamene v myčce a jiné nečistoty.

Pokud jste se právě rozhodli pro koupi myčky, máte teď navíc šanci získat tablety do myčky Finish All in One Max na šest měsíců zdarma nebo bonus v hodnotě 1 000 Kč! Stačí, když si koupíte jakoukoli automatickou myčku nádobí značky Bosch, zadáte své údaje na stránce http://www.bosch-home.com/cz/akce/boschfinish.html a budete patřit mezi prvních šest set registrovaných.

*Pravidla soutěže najdete zde