Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Postel s levitující matrací

19. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že nic podobného neexistuje? Že levitující matrace patří spíše do oblasti sci-fi? Tak to se mýlíte! 

My jsme takové matrace objevili a to u českého výrobce - u firmy MONTERO, která je nabízí pod značkou LEVITACY nebo LEVITACY LUX. Jedná se nejvyšší řadu luxusní matrace pro zdravé spaní.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

V podstatě jde o třívrstvou luxusní matraci s ventilačním jádrem z kvalitní vysoce prodyšné a pružné pěny, která zajišťuje maximální ventilaci matrace. „Horní vrstva viskoelastické paměťové pěny pomáhá vašemu tělu vyrovnat tlak v kritických bodech, jako jsou například kyčle nebo bedra, a navozuje tak pocit, že se tělo vznáší – takzvaně levituje,“ vysvětluje jednatel společnosti, která matrace vyrábí, pan Vladimír Kubeš a pokračuje: „Vysoká vrstva viskoelastické paměťové pěny přispívá k výborné stabilitě lidského těla, ať už spíte na zádech, na boku nebo na břiše. Vytváří tak maximální pohodlí pro zdravé spaní.“ Potah matrace je snímatelný s možností praní. Lemování potahu této luxusní matrace spolu s 3D ventilační mřížkou podtrhuje nejen její luxusní charakter, ale i zdravotní funkci matrace.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Matraci z řady LEVITACY se nejlépe daří na dobrém roštu v masivní posteli. Postele z masivu vyrábí firma MONTERO také. Jedná se zejména o postele z bukového nebo dubového dřeva, které vyniká jednak desénem a jednak svými vlastnostmi jako je např. odolnost proti opotřebení. Vnímání masivního dřeva, z kterého jsou postele vyrobeny, přispívá k přenosu pozitivní energie na člověka. Společnost nabízí 300 druhů postelí v různých rozměrech a provedeních. Zvolit si můžete různá čela postele v oblasti hlavy nebo nohou, vybrat si některý ze čtyř druhů úložných prostorů, tvar nohou nebo prodlouženou bočnici. Také výběr barvy závisí na vás. Firma nabízí 18 odstínů moření od bílé až po úplně tmavé a protože se jedná o dřevo, můžete mít postel pouze lakovanou, to znamená v přírodní barvě.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Full service se neplatí

„Jako výrobce jsme vždy s vámi radou, pomocí, záručním nebo pozáručním servisem,“ uvádí Vladimír Kubeš.  Nechte si navrhnout ložnici přesně podle vašich představ. Firemní specialisté Vám rádi připraví 3D grafický návrh kompletně vybavené ložnice výhradě z vámi dodaných podkladů a to včetně variantního řešení a cenové kalkulace. Vybraný nábytek Vám dopraví po celé České republice. Vynošení nábytku, odborná montáž a likvidace obalů je samozřejmostí. Dokonce vás zbaví i staré matrace. „Všechny tyto služby poskytujeme zdarma,“ uzavírá Kubeš.