Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Postel je dominantou ložnice

21. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Při vstupu do ložnice padne náš první pohled na postel.  Je to prostě dominanta pokoje. Proto musí být krásná. V posteli spíme, odpočíváme a relaxujeme. Proto musí být pohodlná. Postel často slouží k milování nebo dovádění s dětmi. Proto musí být pevná. Není jednoduché najít na trhu postel, která splňuje všechny tyto požadavky. Řešením je postel z masivu.  Ať už se jedná o manželské dvoulůžko nebo postel jednolůžkovou – s postelí z masivu chybu neuděláte.

Na trhu s postelemi najdete postele všeho druhu - od laminátových až masivní. Ale není masív jako masív. „Kvalitní masivní postele poznáte především podle pevného a stabilního rámu. To je známka vysoké kvality řemeslného zpracování,“ říká jednatel společnosti MONTERO Vladimír Kubeš. Právě takové jsou postele značky MONTERO. Tyto postele jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího, vysoce odolného dubového nebo bukového dřeva, které se vyznačuje nejen příjemným designem ale především dlouhou životností. Dostatečně tuhý rám, společně s kvalitním roštem a správně vybranou matrací, je základním předpokladem zdravého spánku.

Autor: Commservis

Při výběru postele proto dbejte nejen na rozměry, ale také tuhost matrace. Ostatní je spíše otázkou vkusu. Postel bude dobře sloužit, ať už si zvolíte hlavové či nožní čelo nebo postel bez čela, na nožičkách nebo bez nich, s úložným prostorem nebo bez. Při nákupu značkových postelí MONTERO si můžete vybrat také z 18ti odstínů barev ten, který se pro váš interiér hodí nejlépe. A chcete-li mít váš pokoj dokonalý, kupte si zde i skříně, prádelníky, nebo komody.

Autor: Commservis

Abyste se dobře vyspali, nestačí vám jen dobrá postel. Doplňte ji také kvalitní matrací. Značkových matrací MONTERO najdete více než 28 druhů a všechny odpovídají zdravotním standardům. Mezi nejlepší patří matrace řady LEVITACY a LEVITACY LUX. Jedná se o třívrstvou luxusní matraci s ventilačním jádrem z kvalitní vysoce prodyšné a pružné pěny pro maximální provzdušnění matrace. Horní vrstva viskoelastické paměťové pěny pomáhá tělu vyrovnat tlak a tak vytvořit takzvaný stav beztíže, který se podobá pocitu levitace. Tato vysoká vrstva viskoelastické paměťové pěny přispívá k výborné stabilitě lidského těla ve všech polohách spánku a vytváří tak maximální pohodlí pro zdravé spaní.

Autor: Commservis

Služby od A do Z

Výběr nábytku vám usnadní firemní bytový architekt, který pro vás, podle vámi přinesených podkladů, navrhne několik variant rozmístění postelí či ostatního nábytku v prostoru pokoje, a pro lepší představu své nápady zpracuje do  3D grafických návrhů. Odborným poradenstvím, vytvořením 3D grafického návrhu a následným prodejem nábytku služby společnosti MONTERO nekončí. Právě naopak. Vaše postele vám firma doveze a vynosí do kteréhokoli pokoje kdekoli v České nebo Slovenské republice. Pracovníci firmy nábytek odborně smontují a ekologicky zlikvidují všechny použité obaly. A to všechno zdarma.

Autor: Commservis

Navštivte tedy některou z firemních prodejen buď v Praze – Čestlicích nebo v Krucemburku, nebo si vyberte ten „svůj nábytek“ na fotowebu společnosti www.nabytek-montero.cz. Určitě budete spokojeni.