Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řidičky, pozor! 4 nejčastější chyby, které děláte za volantem!

11. března 2015 | 09:44
Prezentace klienta |

Je nutné si uvědomit, že nikdo není dokonalým řidičem – bez rozdílu pohlaví. Máte problémy s nedodržováním rychlosti, trápí vás parkování, potýkáte se s pomalými reakcemi či se při dlouhé cestě nachytáte, že se vám zavírají oči? Věříme, že za tím nestojí nepozornost nebo úmysl… za tím vším jsou řidičské dysfunkce a my víme, jak se těchto nepříjemností zbavit! 

Dámy, je dobré vědět, že dle statistik pojišťoven mají ženy stále menší nehodovost než muži. I přesto se za volantem necítíte zrovna sebejistě? Institut řidičských terapií klasifikoval 4 nejčastější řidičské problémy a zaměřil se na jejich léčbu.

1.    Nedobrzdivost

Za srážkami na našich silnicích a křižovatkách stojí vážná řidičská dysfunkce - nedobrzdivost. Pomalé reakce a pozdní sešlápnutí brzdy může vést k dopravním nehodám. Chtěli byste zlepšit pozornost a být více ostražití? Vyzkoušejte speciální terapii, která vás to naučí.

2.      Syndrom náhlého vybočení

S tímto řidičským onemocněním jste se na cestách určitě nejednou setkali… Nečekané přejíždění z pruhu do pruhu se na našich dálnicích objevuje až příliš často. Když řidič nečekaně, bez znamení a bez povšimnutí, opustí jízdní pruh, jedná se právě o syndrom náhlého vybočování.

 3.      Parkitida

Parkování a couvání je pro mnoho žen kapitola sama o sobě. Patříte i vy mezi ně? Vyřešte tento problém jednou pro vždy! Zbavte se stresujícího parkování metodou pokus – omyl a absolvujte speciální řidičskou terapii, kde zjistíte, že bezchybné parkování je hračka.

 4.      Značkozrakost

Značkozrakost, neboli chronické přehlížení dopravních značek je onemocnění, které ohrožuje všechny účastníky silničního provozu. Jistě, občas se může stát, že značku jednoduše přehlédneme, ale důsledky tohoto činu mohou být nedozírné.

Vypilujte své řidičské dovednosti na jedničku! Navštivte Institut řidičských terapií, kde vám pomohou zbavit se zlozvyků a udělají z vás dokonalého řidiče/řidičku.  I vy můžete řídit bez zbytečných obav a stresu, vyzkoušejte jejich terapie, které vám dodají sebevědomí. Více informací naleznete zde!

Diskuse ke článku
.
Související články